Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluvenka od doktora

Od: martfi odpovědí: 4 změna:
Dobrý den. Mám takovou otázku. Minulý týden v úterý jsem byl u doktora a napsal mi omluvenku na 8 dní, že mám být doma. Já si teď jen nejsem jistý jestli se to myslí, že mám být doma do dnešního úterka a ve středu do školy nebo do středy doma a až ve čtvrtek do školy. Jak by jste to pochopily vy na první pohled? Omluvenka na 8 dní. Děkuji,Zdroj: poradte.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Je-li vám dobře, jdete zítra do školy, není-li jdete zítra k lékaři.

hodnocení

1x

Máš omluvenku od úterý, to se už ten den počítá. Zítra, to je ve středu, jdi do školy. Jestli Ti není ještě dobře, jdi znovu k lékaři.

hodnocení

0x

Od úterý do čtvrtka,tj.8 dní.

doplněno 11.11.14 17:31:

Dobrá,budeme počítat - takže - úterý,středa,čtvrtek,pátek -tj. 4 dny.

Pondělí,úterý,středa,čtvrtek - tj. 4 dny.

4 + 4 = 8 dní.

Že bych se vrátila do první třídy? *nevi*

iz*

Od úterý do čtvrtka jsou tři dny, do čtvrtka následujícího týdne by to bylo 10 dnů ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]