Nejste přihlášen/a.
Ahoj, myslíte si, že studium VŠ kombinovanou formou je méně cenější než formou denní? Na diplomu je to uvedeno, že šlo o kombinované studium? Díky
Není to méně cennější. V zaměstnání se vás nikdo nebude ptát, jestli jste studoval/a kombinovaně, či prezenčně, ale co umíte... Případně, jaký máte ten diplom.
Finance? Obor to není špatný, ale mám takový dojem, že ho studuje hodně lidí. Ale zase je to obor, co jde studovat i kombinovaně, to ano. Na druhou stranu s tímto oborem lze být mimo jiné i daňovým poradcem, nebo vést účetnictví ale těch je asi taky hodně. Víte, to je těžké poradit. Protože hodně pak záleží i na štěstí a na šikovnosti toho, co obor vystuduje.
Vím, že z toho oboru je hodně absolventů, ale myslím si, že uplatnění najdou, protože v každé firmě se řeší peníze. Ten obor mi je docela sympatický, jinak nevím co je dnes dobrého studovat.
Dobrý den, děkuji moc za předešlé odpovědi, ale ještě by mě zajímalo, jestli se v diplomu někde uvádí, že šlo o kombinovanou formu studia? Děkuji
kombinované je lepší ve smyslu, že máte možnost u studia pracovat a získat praxi nejlépe ve studovaném oboru. Při prezenčním studiu sice můžete pracovat též, většinou ale pracují studenti na kombinovaném. Pokud získáte praxi, budete mít lepší pracovní uplatnění do budoucna než třeba student prezenčního studia, který nikdy nepracoval (nebude mít žádnou praxi pro uvedení do životopisu). Zaměstnavatele nezajímá typ studia, ale co umíte a jakou práci jste dělala během studia. Důležité jsou též cizí jazyky, bez jejich znalosti se práce v managementu shání těžko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.