Nejste přihlášen/a.
Ahojky mám takový úkol do školy..vymyslet slogan nebo rýmovačku na točenou zmrzlinu!Moje firma na točenou zmrzlinu se jmenuje SLADKÁ VÁŠEŇ a mám na to něco vymyslet, aby si to lidi zapamatovali!Díky Alice S.
Ve ... SLADKÉ VÁŠNI ... mražená,
je ZMRZLINA TOČENÁ.
Nikdy si ji neodřeknu,
před ní smekám, ... potom kleknu.
zvědavec- máš básnické střevo,víš to,
bez Tvých básní by tu bylo pusto.
Zmrzlina je téma ,kde je tvoje tréma .
Spolkl jsi je se zmrzlinou ,
pochvaly Tě neminou!
kytka,
... když máš něco ... nade všechno rád,
pak vše jde ti ... jak? ... no, přece "akorát". ( ... no a já zmrzlinu mám skutečně móóóc rád {kdo by také neměl, ... že?} )
Píšeš také: ... bez Tvých básní by tu bylo pusto
... no a já k tomu jen dodám:
Že je tady někdy pusto,
není právě na mé gusto,
... sem-tam je tu také "husto".
... ale básně to je ono ... no schválně ... z kus to.
( ... vlastně už jsi - kytičko - také začala, ... takže už jsme na to dva )
Jinak upřímné děkuji za Tvoji pochvalu, ... ale někdy to jde fakt samo.
... přeji Ti příjemný večer( ... ... ... a ještě lepší ránko-ko-ko-ko-ko-ko-ko )
( ... to ránko-ko-ko-ko-ko-ko-ko ... to je z jednoho vtipu :D , ... ale už raději mlčím )
Más pravdu pravdoucí,je tu někdy husto,ale přesto zkus to poradit a nenechat se rozladit.
Dá to sice někdy práci, jsou mezi námi i darebáci.Poradna je bezva věc, máš většinou pravdu zvědavec.
kytičko,
s tou mojí pravdou jsi to malinko přehnala, ... ale za to veršování Ti jde také velmi pěkně:
Jak jen někdy poradit ... a nenechat se rozladit? ( ... já bych to řekl asi nějak jinak, ... ale ještě není po 22:00 hodině )
Takže ještě k těm darebákům:
Krouží nám tu darebáci,
... co nemají nic na práci.
Kazí nám tu naši práci
... někdy jsme jim pro legraci.
Chce to hodit za hlavu,
... když jsou padlí na hlavu.
Blázny k sobě neberem,
... o dobré se poperem.
Básní duši pohladíme
... a ty blázny ... ohradíme.
Jsme tu jasně dobrá parta,
... ááááááááá ... to je naše silná karta.
...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.