Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám dodělat vzdělání?

Od: elpmis1111111111* odpovědí: 8 změna:

Mám veliký problém,mám nedodělané vzdělání a chci jít studovat,jenže chodim do práce a teď už je na školu pozdě,nechci čekat na nový školní rok?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Co takhle v Plzni?

elpmis1111111111*
hodnocení

Jsem z Nového Města Na Moravě,a nerozumím odpovědi?

malvinka*

Rychlokurz s ledním méďou neznáš?*zed**haha*

zuzee*

Byla bych taky pro tu plzen... *smich*

zuzee*
hodnocení

0x

Co byste asi chtěla dělat? Jakou školu máte na mysli SŠ nebo VŠ? První bych se poptala jestli ještě někde neberou, jestli ne tak počkat do příštího roku. A při zaměstnání studovat dálkově, je tk už hodně oborů. Taky bych příští rok začala ráda chodit na VŠ.

hodnocení

0x

Možná, že by stálo za to, pohledat kurzy a aktivity v kulturních střediscích. V knihovnách mají přehled.;) A začít se na přijímačky a další vzdělávání připravovat. Naučíte mozek pracovat, budete moci odhadnout své síly a možnosti, naučíte se zorganizovat čas a zúročit nově nabyté znalosti a zkušenosti.*placni*A jazykových kurzů je také všude spousta. Nic nového není k zahození *tanec*

milluna
hodnocení

0x

Musíš se poptat na konkrétní škole. Existují dálkové / kombinované / programy (jak VŠ tak SŠ). Sama dělám VŠ dálkově při zaměstnání, ale upřímě je to dost náročné na čas (nestačí se učit jen pár dní před zkouškami). Zpravidla se do školy chodí 1x za měsíc (pátky a soboty) + při zkouškovém na zkoušky. Je to dost o nervy, ráno do a večer z práce, k tomu domácí povinnosti. K večeru jsem schopna přečíst pár stránek / občas ani to ne - není síla / a mrtvá ulehám. Chce to vážit s rozmyslem a také se domluvit se zaměstnavatelem pokud jsi zaměstnaná (aby ti nedělal problémi, zejména při zkouškovém období ;) )
U SŠ to tak náročné být nemusí ;), toho bych se nebála ;)

lidus*
hodnocení

0x

Soukromé školy ještě stále berou na tento školní rok, vše záleží na dohodě. Studovat VŠ při práci tak to důvěrně znám ale zase takový problém to není a podotýkám, že zaměstnavatel mi pouze umožnil brát si dovolenou na dobu školy.Jazyky-je spousta soukromých učitelů, mě se podařilo sehnat paní za 150kč za učební hodinu a jsme tam pouze dva.Za rok umím víc jak z jazykové školy kde nás bylo ve třídě 26.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]