Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úvaha Nj

Od: elisa24® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mohla bych proprosit o kontrolu? Strašně moc děkuji

Úvaha Nj
Úvaha Nj #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Já si to zase rozdělím (to věčné rolování je nepřehledné a nepříjemné).

I. část: Němčina má méně zvratných sloves než čeština. Ne všechna slovesa, která jsou v češtině zvratná, mají zvratnou podobu i v němčině.

Úvaha Nj #3

iz*
hodnocení

3x

II. část (byly by lepší dvě otázky): Tady máš chyb víc. Die Figur – figura, postava ► štíhlá, silná, pěkná, vypracovaná (fyzická) postava Literární postava ► die Person, die Gestalt

Podívej se, jestli je to z obrázku pochopitelné a když tak se ptej.

Úvaha Nj #4

hodnocení

Moc děkuji a omlouvám se, že jsem nezaložila 2 otázky.

Úvaha Nj #5
iz*

Tentokrát to zase spojím, chyb už je méně: 3. věta: Wenn wir ...(to je myslím jen překlep) 5. věta: Omlouvám se, přehlédla jsem jednu chybu: an Büchern (3. pád mn. č.) 7. věta: Wir können uns das Leben in ... voestellen.

16. věta: ... historische Bücher, Bücher aus ... 18. věta: (přehlédla jsem postavení zvratného zájmena): ..., dass sich der Leser ... 19. věta: (zase asi jen překlep) verschiedene

Snad jsem už nic nepřehlédla ...

–– K dotazu na knížku v němčině jsem ti přidala ještě nějaké odkazy. (Našla jsem povídky, které by pro tebe mohly být snazší.)

02.11.14 20:07
hodnocení

Úvaha Nj #6
iz*

16) ... wählen – historische Bücher, Bücher aus der Gegenwart ... 18 ) ... dass sich der Leser von ...

Ostatní dobře.

doplněno 03.11.14 07:32:

Není zač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]