Nejste přihlášen/a.
ahoj,
docela to chápu že moc matiku nemusíš, mám ten samý problém.
Ale uvědom si, že na každé střední je matika .Někde 3 hodiny v týdnu a jinde dokonce 5 hodin za týden. A ten dvouhodinouvý rozdíl je znát. Záleží co by si chtěla za obor dělat? ( gympl nebo nějaká střední zaměřená na nějaký obor?)
Vzhledem k tomu že, ti na vrchu ( ti co vymýšlí maturitu) chcou povinnou maturitu z matiky zavést ( jednou se otom mluvilo, že by to mělo být v roce 2019) Tak se s tou matikou musíš smířit. Já to mám ještě dobré, já si letos u maturity mužu vybrat, tak právě jdu na AJ. Tam mám ohodně větší jistotu než v matice. Kdybych se teďka rozhodovala, vybrala bych si školu kde je více matiky, hlavně kvůli te maturitě.
povinná maturita z matiky se plánuje už pro letošní devaťáky, byly toho plné noviny...popřemýšlejte, možná by byl vhodný obor, kde dobře připraví na maturitu z matiky, když vám nejde. Když budete na humanitním studiu flákat matiku (kde je jednodušší) a pak bude povinná k maturitě, abyste neměla problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.