Nejste přihlášen/a.
ahoj, teď se budu hlásit na šestiletej gympl... bojím se protože minulý rok se hlásilo 76 lidí a logicky berou jen 30... Ve škole jsem měl minulej rok čtyři dvojky... zkouším si dělat nějaký testy po ségře (teď taky chodí na šestiletý.), ty testy jsou tři roký starý a v podstatě jako nový takže nevidím problém... oproti minulému roku jsem se začal více učit. moje nejoblíbenější předměty jsou přírodopis (minulej rok jsem z něho měl dvojku, teď mám 6 jedniček za sebou.), angličtina, fyzika a čěština, z té také mám dvojku ale jsem mezi prvníma hotový a učitelka se mě ptala proč jsem nešel na osmiletý gympl, akorát vždy udělám v písemce 2 chyby a už to není za jedna... opravdu nevím, bude tam prostě nával, počítám tak 80 lidí +... když se tam nedostanu tak se budu dva roky nudit na základce a zkusím to až od devítky. a kromě toho máme třídu kde jsou samý paka. neříkám že to na gymplu bude lepší ale gympl a základka se nedá srovnávat. poraďte co mám dělat abych se tam dostal? opravdu nejsem ještě smířený s tím že se tam nedostanu... bojím se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.