Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci se dostat na šestiletej gympl

Od: achjoo odpovědí: 2 změna:

ahoj, teď se budu hlásit na šestiletej gympl... bojím se protože minulý rok se hlásilo 76 lidí a logicky berou jen 30... Ve škole jsem měl minulej rok čtyři dvojky... zkouším si dělat nějaký testy po ségře (teď taky chodí na šestiletý.), ty testy jsou tři roký starý a v podstatě jako nový takže nevidím problém... oproti minulému roku jsem se začal více učit. moje nejoblíbenější předměty jsou přírodopis (minulej rok jsem z něho měl dvojku, teď mám 6 jedniček za sebou.), angličtina, fyzika a čěština, z té také mám dvojku ale jsem mezi prvníma hotový a učitelka se mě ptala proč jsem nešel na osmiletý gympl, akorát vždy udělám v písemce 2 chyby a už to není za jedna... opravdu nevím, bude tam prostě nával, počítám tak 80 lidí +... když se tam nedostanu tak se budu dva roky nudit na základce a zkusím to až od devítky. a kromě toho máme třídu kde jsou samý paka. neříkám že to na gymplu bude lepší ale gympl a základka se nedá srovnávat. poraďte co mám dělat abych se tam dostal? opravdu nejsem ještě smířený s tím že se tam nedostanu... :( bojím se.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

1x

Zdá se, že už děláš to, co je potřeba. Průběžná příprava je nejdůležitější. Není důvod se předem stresovat, tolik opravdu dobře připravených tam asi ani těch 30 nebude, takže si myslím, že šance je hodně vysoká. Stačí nepolevit a není důvod se stresovat.

helper123*
hodnocení

0x

VĚŘ SI A ZVLÁDNEŠ TO! :) *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]