Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předměty a železné nástroje - Keltové

Od: dejepisik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, neporadíte mi prosím?! ... Už tam vůbec nic nevidím (viz. příloha) :( Našel jsem: mince,šperk,kola,udice,kůže,lopatka,srp,rádlo ze 14. Předem moc děkuji za odpovědi.

Předměty a železné nástroje - Keltové

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Z toho jsem blázen; nepokračuje to zadání třeba na další stránce?

Ani já nenacházím nic jiného, leda ouřad, což sice Keltové užívat mohli, ale nenazval bych to železným nástrojem.Nepokračuje to zadání třeba na další stránce?

dejepis

Ne, právě že to nepokračuje :( ... jenom tady z tohoto to máme najít ... jinak dík

hodnocení

2x

Ještě mi napadl rap (černý kůň, vraník), pokud lze zvíře pokládat za věc-

hodnocení

2x

Jak říkají kolegové, zadání není celé. Teď už to snad vyřešíte:

Cvičení: v následujících větách jsou ukryty názvy dvanácti předmětů nebo železných nástrojů, které vyráběli a užívali Keltové:

Včera propátrali hledači min celou oblast. Máš perko sokola? Generál měl na hrudi celou řadu vyznamenání. Na zdi visely kůže z antilop a tkané koberce. V srpnu pojedeme k rybníku, protože velice rád lovím ryby. Pomohli nám pilní kamarádi. Zamlklí čeští žáci se báli. Nedaleko samoty se hajná lekla divoce vyhlížejícího muže. Na dně rokle štěkal pes a vypísklo dítě. Byla to jedlá, toužebně očekávaná houba.

http://pasekova.cz/wp-content/uploads/2013/12/PL6-5.docx

doplněno 29.10.14 21:24:

Dějepisáku, není zač ! Bude zajímavé, jak si s tím úkolem poradí spolužáci ! :-D

dejepisak

kimbo :) .. děkuji ... ale fakt nekecám ve škole jsme dostali jenom to, co jsem Vám poslal ... a bylo mi to taky divný :) ... Ještě že se všechno vyřešilo :) Děkuji moc

iz*
hodnocení

0x

Nalistuj si v sešitě a v učebnici, úkoly neděláme ...

dejavu*
hodnocení

0x

1) mince

2) udice

3) lopatka

4) rádlo

doplněno 29.10.14 17:22:

Není potřeba nic dodávat, je to tam všechno. Stačí pospojovat sousedící slova ve větě a vyjde toto.

ladinpraha*

"... a deseti železných nástrojů ..."

Zajímalo by mě správné řešení, protože já to tam nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]