Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké známky na střední

Od: mrtomazic odpovědí: 5 změna:

Zdravím pánové,

v jakých známkách bych se měl na SŠ držet, když bych po ní rád pokračoval na VŠ? Díky.

S dvojkami a trojkami by neměl být problém, doufám.

Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asa*
hodnocení

4x

V dnešní době je zcela jedno, jaké známky máš, pokud nejdeš na psychologii či nějaký jiný podobný výběr (vůli pár bodů v příjimacím řízení). Vyber si jeden, dva max čtyři předměty, kterým se věnuj a ze zbytku klidně můžeš mít čtyřky.*placni*

malvinka*

Udělila jsem asa bod za kamarádku , která za ,,lidovku,, prolezla dvě školy v pohodě.

maillinka*
hodnocení

1x

sice nejsem pán, ale mám vystudovanou střední průmyslovku, a teď jsem na vysoké technického směru.

Střední jsem prolezla v některých předmětech na 1 v ostatních průměr 3 někdy 4.. prolezla, matura pod 10. co se týče přijmaček, je fajn, když máš co nejmenší průměr po celé 4 roky, někde na to berou ohled a přijmačky ti odpustí a jdeš jen na pohovor třeba, ale v dnešní době strašně frčí SCIO testy, a pokud se přihlíží k nim, je jedno, jestli máš 2ky nebo 4ky ze všech předmětů. sle pro tvoje dobro, je lepší být průměr.. aspoň:)

toni*
hodnocení

0x

Čím lepší známky, tím lépe. Záleží na jakou VŠ máte namířeno. Na právech vám nebude záležet na známce z matematiky a naopak na MFF nebudete potřebovat dějepis.

mrtomazic
hodnocení

Tak nejspíše na školu technické zaměření, na ČVUT na FIT, popřípadě FEL.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]