Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet m3

Od: ala* odpovědí: 13 změna:

mam kmen (strom) o délce 6,5m. a průměru 60cm. kolik je to m3?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

1x

není to třeba 3,14x poloměr na druhou x délka válce?

ano Jiří, tak nás to kdysi učili, Ono je to stále stejné?:)

technikjirik*

no pane Milane musí..musí to být stejné... já podle toho dnes počítal beton do pilotů... a jestli ne tak jsem v pytly*zed*

omlouvám se všem, ale mám tady před sebou výkresy taky na základy a desku, nechcete to taky spočítat za mě?
:):)

technikjirik*

tak mi to pošlete a za hodinku to máte zpět hotový stavar@jirikovovideni.eu

fakt? už to jede

doplněno 19.10.09 22:22:

díky

technikjirik*

máte to zpět*placni* snad jsem se nesekl při večeru..

Jiříčku, opět mnohokrát děkuji. ale jak to ve stavařině bývá, v 8:30 se investor dostavil s přepracovaným výkresem. Takže opět znovu počítám.

technikjirik*

rád jsem přispěl... jestli ještě je to počítání aktuální tak mi to pošlete...*placni* a kolem 18 hodiny to tam máte

opět musím sdělit, pane Jiří, jste velice laskav. Vážím si vaší pomoci, a snad se budu moci nějak revanžovat.

Ve středu betonují pasy.

technikjirik*

je to tu jdu na to... takže kubatura základů..

hodnocení

0x

jako objem válce!

to je doba co jsem ze školy:

aristoteles.cz/...
to ještě nebyl internet

hodnocení

0x
Na to existují tabulky ppro nákup a výkup dřevařské kulatiny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]