Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, do němčiny máme napsat několik vět o slavné hvězdě součastnosti, která se narodila v Německu, Rakousku nebo Švýcarsku. Už nemůžu mít Heidy Klum,Sebastianna Vetla a Maitu Kelly. Nenapadavají más nějaké jiné hvězdy? Nemusí bydlet nutně v v těchto zemích, pouze se tam museli minimálně narodit .
Dobrý den, tak, např. tento rakouský svalnatec nyní působící v USA. Zdravím!
cs.wikipedia.org/... nebo cs.wikipedia.org/...
doplněno 25.10.14 20:25:amper - druhý, ale o prsa .
A co třeba Arnold Schwarzenegger?
doplněno 25.10.14 20:22:No tak nic, zase druhý
to @ben: nojo o prsa, ale korejská závodnice to nebyla
to qt: Baže současná, ještě neumřeli, ona taková Claudia Schiffer mediálně taky funguje asi už jen v reklamě (je to Němka...)
A kdo je to slavná hvězda? Vždyť si můžeš vzít zpěváka jakékoliv trochu známé kapely (např.: Rammstein), nebo jiného umělce, vědce, politika nebo Horsta Fuchse. Já třeba z těch třech tebou jmenovaných znám jen první, a jenom jméno. Z hereček je celkem známá třeba Diane Kruger (Inglorious Basterds).
Mimochodem, píše se současnost.
Tak má to být osobnost nebo hvězda (to se někdy vylučuje)?
V současné době patří k nejvyhledávenějším tenoristům Jonas Kaufmann (podle mne osobnost i hvězda).
Pokud by si ho někdo chtěl poslechnout živě, bude mít nejbližší příležitost na koncertu k 25. výročí pádu Berlínské zdi.
9. listopadu 2014 v 19.20 u Brandenburské brány (Za zmínku stojí i účast
Renée Fleming ). Vstup zdarma ...
Poprvé jsem vkládala odkaz na YouTube a takhle se mi to nepovedlo. Renée Fleming v Árii měsíce (Rusalka)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.