Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěl bych se zeptat vím že je teprve říjen ,ale myslíte když mám tyto známky z matiky 4 4 4 5 4- a na bakalářích má průměr 4,3 že je to zatím 4 že jo.
Jak my to máme věděť?
1) Nevíme, jestli ty známky mají různou hodnotu, jestli není potřeba počítat vážený průměr.
2) Nevíme, jestli se učitel podle toho řídí. 4,3 už je celkem blízko prostředku, dost učitelů by to mohlo zaokrouhlit nahoru.
Učitel může hodnotit i jiné věci.
3) Proč se nezeptáš rovnou učitele.
Být tebou, začnu makat na matice, není to nic těžkého.
jenom jsem chtěla vědět co byste mi dali vy . chodím i na doučování ale máme hodně náročného učitele a myslíš si ,že možná dostávám špatné známky z toho , že jsem před matikou nervozní . a jak si napsal že to není nic složitého jak pro koho každému nejde všechno a z ostatní předmětů má nejhůře 2,3 . tobě jde všechno. jestli jo tak ti závidím.
Podle známek bych ti dal za 4. Ale hodnotí se i jiné věci, ty by to mohly posunout i na propadnutí. Měla bys zabrat, na trojku z matiky to normální člověk zvládne celkem snadno.
PS: Zapracuj i na češtině, tvůj dotaz by jako diktát byl za 5...
Nevím, co bych dal, nejsem učitel. Neznám tě osobně, ale stačí se kouknout na výsledky maturit a různá srovnávání z matematiky, kde je vidět, že ta děcka na to kašlou. Není to o talentu, je to o tom, že matematika se musí chápat. Takže je dost velká pravděpodobnost, že se jenom nesnažíš. Nervozita v tom taky hraje roli.
Průměr známek je pouze orientační. To, co vychází jako průměr, nemusíš dostat jako výslednou známku. Já bych ve čtvrtletí hlásila velmi slabý prospěch (rodičům bych poslala doporučený dopis, že ti hrozí nedostatečná).
Pokud bych ti to teď "nechala za 4", pravděpodobně bys v pololetí s tou nedostatečnou opravdu skončila.
Sežeň si doučování a zaber (pak nebudeš muset být před matematikou "nervózní")!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.