Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na stredni?

Od: madafakbitchy odpovědí: 2 změna:
Dobry den
Jsem v 9 tride a rozhoduji se kam na sš. Chtěla bych na hotelnictvi nebo zdravotnictvi. Ve skole mi moc nejde fyzika (spis me nebavi) anglictina ( vim jak se tvori jaky cas ale zacit s nekym mluvit to bych nedokazala) matika ( dokazu se naucit jaky koliv vzorce ale moje logicke mysleni je 0 ) cestina ( nejdou mi moc slohy ) zemepis, prirodopis, dejepis ( z pr sem mela vloni v pololeti 3, zemepis me docela bavi a i dejepis) co se tyce vychov tak mi skoro nic nejde( kreslit neumim ani zpivat a v telaku mi nejde gymnastika) Kdybych sla na hotelnictvi tak bych pak mohla delat sefovou v hotelu, ale byt od 7-11 v praci a nemit cas na rodinu to se mi moc nelibi. Kdybych si vystudovala zdravotnickeho asistenta tak bych chtela delat zdrv. sestru v kojeneckem ustavu nebo pak delat [dispecing] Taky si musim uvedomit kolik by me platili a jestli by me to uzivilo. Kam bych mela jit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dělej co tě baví aby ti byla práce koníčkem respektive zábavou a peníze byly a budou .Mne práce baví a někdy bych stím švihl .Ale sešli jsme se dobrá parta vím že chodit do práce je ten nejhorší způsob jak přijít k penězům . A rodina to se vše ukáže podle toho jakého budeš mít manžela atd. na tom nestav rozhodování o tom čím budeš.

iz*
hodnocení

0x

K hotelnictví by se hodily i cizí jazyky, ke zdrávce přírodovědné předměty ... Projdi si weby různých typů středních škol, pročti si jejich učební plány (zjistíš skladbu předmětů), navštěvuj dny otevřených dveří, promluv si s vyučujícími i studenty a pak se teprve rozhodni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]