Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uvolnění z TV - mám nebo nemám?

Od: uvolneni odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

jsem kluk co je právě ve čtvrťáku. 3 roky jsem cvičil v TV - kromě kliků apod., protože mi nesmí jít velký tlak do hlavy. Navíc mám nějaký nádorky (nebojte, nejsou rakovinový :)) na orgánech a když jsem byl v srpnu na vyšetření, tak se mi ty, které jsou na ledvinách zvětšili. Má ještě praktická lékařka se mě při každé prohlídce ptala zda cvičím a jestli si to nechci třeba někdy rozmyslet, že můžu od ní dostat uvolnění kdykoliv, protože jsem nemocný. Já to odmítal, nechtěl jsem zakrnět a chtěl jsem si trošku zacvičit. Ale teď to nechci to riskovat, jelikož je mi 18, tak uvažuji o uvolnění z tělocviku, ale zas nechci vypadat jak flákač...

Mám od toho upustit, vzít si částečný uvolnění nebo úplný? Co myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Myslím, že byste se měl řídit doporučením své lékařky.

Lékařka, která uvolnění z TV nabízí, k tomu na rozdíl od nás, kdo Váš zdravotní stav neznáme, pravděpodobně vidí důvod ...

hodnocení

0x

Zdraví je to nejdražší co máme. Vezmi úplné uvolnění a nehleď na to,co říkají ostatní !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]