Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemocenská a studium

Od: lilymystic odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem nyní na dlouhodobé nemocenské a dálkově studuji. Jednou měsíčně mám přednášky, ale mám je do 18h., vycházky od lékaře mám do 17h. Mohu v době nemocenské jít na přednášky nebo ne? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Máte dvě možnosti: Dohodnout se s ošetřujícím lékařem o posunutí vycházek, které je možné povolit až do 19. hodin, nebo z přednášek odcházet tak, abyste byla doma včas.

Myslím, že pokud lékaři vysvětlíte situaci, mohl by Vám vyhovět.

hodnocení

0x

Obávám se, že ne. Tedy jít můžete, to vám nikdo nezabrání, ale musíte si uvědomit možné následky.

hodnocení

0x

tak běžte na přednášky a odejděte dříve, omluvte se a vysvětlete situaci s neschopenkou. Případně vám lékař může dát nějaké potvrzení do školy, jak máte vycházky a že jste nemocná. Nevím, jak jsou na dálkovém přísní s omlouváním...nebo můžete zkopírovat neschopenku a dát ve škole vaší třídní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]