Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
dával jsem si přihlášku na Kuchaře - Číšníka a Truhláře.
Původně jsem chtěl jít na Truhláře,ale nakonec jsem šel na Kuchař - Číšník,ale vůbec mě to nebaví.
Myslel jsem,že by mě to bavilo,jelikož doma občas vařím a to mě baví,ale na Praxi mě nebaví nic,co se týče tohoto oboru.
Chtěl bych jít na Truhláře,protože vím,že mě bavit bude.
Pokud chci přestoupit na jinou školu,musím počkat na nový školní rok,nebo co se dá dělat?
Díky.
Musíš se domluvit s řediteli ( jeho sekretářkami ) na podmínkách přestupu , pokud to povolí tak se dělají rozdílové zkoušky , stává se že přestupová škola má plný stav a pak nezbyde než počkat na další školní rok.
Každopádně, najdi si školu, na kterou bys chtěl jít, zkus tam zavolat, řekni jim, na jakou školu chodíš a že bys chtěl přestoupit k nim. Řeknou ti, jestli mají v nějaké třídě volno, a za jakých podmínek bys přestoupit mohl, případně jestli hned, nebo až v pololetí (myslím, že čím dřív, tím líp, a není nutné čekat do pololetí). Pak se to vyřeší s budoucí školou písemně, a nakonec to oznámíš třídnímu a ukončíš studium, nastoupíš na druhou školu, jednoduchý .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.