Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anatomie ruky

Od: honza924893* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zajímala by mě anatomie ruky. Co je např. ta velká jasně viditelný věc uprostřed? Šlachy? Případně co se stane při jejich přerušení? Také by mě zajímalo umíštění svalů, nervů a žil.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jeníku, právě jsem si napsal do GOOGLE : Anatomie ruky. Je to pouhých 13 míst textu a je to. Věřím, že by to bylo tam rychlejší a určitě víc než co se dá napsat sem. Věřím, že mnohé tady doporučené odkazy, jsou mnohdy velmi přínosné. Ale.

doplněno 30.06.14 21:25:

Tak se mrkni do Veřejné městské knihovny. Tam by v sekci zdraví toho mohlo být taky dost. Nebo v Levných knihách se někdy prodávají encyklopedie všeho druhu za pár korun. Hodně zlevněných, než když se prodávaly po vyjití.

honza924893*
hodnocení

Snažil jsem se vyhledat a stále jsem nenašel. Nejsem odborník a tak bych to spíše ocenil obrázky a českými slovy :) Jestli jsem něco našel, tak maximálně odborné a celkem složité texty a obrázky, což popsat umíštění asi není úplně tak jednoduché a já mám zrovna celkem velký problém s prostorovou orientací...

honza924893*
hodnocení

Ok, děkuji, mrknu se po tom :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]