Nejste přihlášen/a.
Ahoj , nevíte jak se známkují cizí jazyky na druhém stupni? Jsem v osmičce , psali jsme test na gramatiku , a měl jsem 80% a dostal jsem za 3. To neexistují nějaký pravidla známkování?
Ahoj.Myslím,že by ses měl přímo zeptat kantorky,ona ti to vysvětlí na 100%.Asi nebudeš sám,kdo se svou známkou není spokojen...
Milý žáku, neznáš dokumenty své školy, podívej se na ně, určitě to tam najdeš. Máš školní řád, a možná se toto nazývá klasifikační řád, pravidla hodnocení...jak na vysvědčení je to přece známo. Nikdo zde neví, co tam máte. Ale, základ by mohl být - 50 % znalostí za 5. Na za 3 třeba ... Jeho myšlení je vcelku správné, ale málo tvořivé, neoriginální, v jeho logice se vyskytují chyby. V ústním a písemném projevu má nedostatky ve správnosti, přesnosti a výstižnosti. V kvalitě výsledků jeho činnosti se projevují častější nedostatky, grafický projev je méně estetický a má menší nedostatky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.