Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Známkování na druhém stupni

Od: mirkleus odpovědí: 5 změna:

Ahoj , nevíte jak se známkují cizí jazyky na druhém stupni? Jsem v osmičce , psali jsme test na gramatiku , a měl jsem 80% a dostal jsem za 3. To neexistují nějaký pravidla známkování?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Pravidla existují, ale ty se stanovuje asi učitel. A na druhém stupni ZŠ je známkování už těžší. A na střední škole ještě těžší a na vysoké už nejtěžší. Prostě jsi měl test a byl jsi v něm dobrý. Takže za 3. Zvykni si na to, lepší už to nebude - s tím známkování.

hodnocení

0x

Ahoj.Myslím,že by ses měl přímo zeptat kantorky,ona ti to vysvětlí na 100%.Asi nebudeš sám,kdo se svou známkou není spokojen...

buss
hodnocení

0x

Milý žáku, neznáš dokumenty své školy, podívej se na ně, určitě to tam najdeš. Máš školní řád, a možná se toto nazývá klasifikační řád, pravidla hodnocení...jak na vysvědčení je to přece známo. Nikdo zde neví, co tam máte. Ale, základ by mohl být - 50 % znalostí za 5. Na za 3 třeba ... Jeho myšlení je vcelku správné, ale málo tvořivé, neoriginální, v jeho logice se vyskytují chyby. V ústním a písemném projevu má nedostatky ve správnosti, přesnosti a výstižnosti. V kvalitě výsledků jeho činnosti se projevují častější nedostatky, grafický projev je méně estetický a má menší nedostatky...

iz*
hodnocení

0x

Z jakého jazyka? Můžeš sem vložit scan té písemky?

sargo*
hodnocení

0x

Jooo to naše učitelka na češtinu měla jasno. Diktát: za jednu chybu trojka, za dvě pětka. V páté třídě, prosím :-D

A dneska mě to živí... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]