Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém s výběrem střední :/ docela jsem na to v 8. kašlala a mám na 1.polol. osm trojek a na 2. pět. Nevím, moc kde bych měla šanci, ale na učňák nechci Nevíte kam bych se mohla dostat?
Osmičku už nespravíš, žádná sláva to opravdu není, ale teď zaber. A některé školy ke známkám nepřihlížejí tak moc, resp. udělují za ně plusové body, ale když zabereš u přijímaček, dá se dostat na široké spektrum škol. Navíc jich určit více vypíše druhé kolo, takže bys mohla mít šanci tam.
Ale spíš se rozhodni bez ohledu na známky, škola by tě měla bavit. A pak až posuzuj, jestli je to na školách v okolí (nebo i dále, pokud chceš na internát) možné a na kolik ke známkám přihlíží. Nemá cenu jít na zdravotku, protože tam zrovna berou, když nesneseš krev, že...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.