Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola - rovnátka

Od: denis19751 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den v čera jsem byl na vyměnění drátku v rovnátkách celý den to tahalo (nikomu jsem nic neřekl myslel jsem že to přejde- vždy to tahá) ráno jsem se vzbudil a strašně mě bolely zuby a hlava nemohl jsem do ničeho kousnout opravdu šílené máma je v práci nemám kredit nemůžu ji zavolat zuby mě pořád bolí hlava už moc ne (vzal jsem si ibalgin) myslíte že až máma příjde domů že to pochopí? nebo bude zuřit? /možná řekne že se mi nechtělo do školy ale tak to není ! dnes naše škola porádá soutěže i pro ostatní školy takže se soutěží jedí párky a já musím být doma /

prosím poradtě mi jak ji vysvětlit že mě ty zuby obravdu bolí ,ve škole bych ani nemohl nic jíst

předem děkuji všem za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bgmaniac*
hodnocení

1x

Vzpomínám, když jsem nosil rovnátka, vždy to po ránu děsně bolelo, zuby a dásně úplně příšerně, nejhorší to bylo vždycky cca týden po dotažení rovnátek. Ale že bych kvůli tomu nešel do školy, to se fakt nestalo, ani ibalgin jsem si nebral. Berte to jako daň za to, že budete mít jednou hezké rovné zuby.

martinaa*

Já musím chtě nechtě souhlasit, po dotažení to vždycky pár dní bolelo jak čert, na obědy jsem nechodila, svačiny jsem měla lehce ukousnutelné - buchta apod. Nebo měkké nakrájené na malé kousky, co se nemusely moc žvýkat.

Ale že bych kvůli tomu nešla do školy? To mi přijde přehnané.

iv®
hodnocení

0x
Ahoj. Mam syna který ma rovněž rovnatka takže vím , že nově natazeny dratek může bolet...ale i kdyby te to bolelo sebe vice,mels dadát vědět mame ze nemůžeš do skoly. Nemáš kredit, máš internet- mohls ji napsat pres nej.
rt*

No to nevím, jedině tak jí nasadit rovnátka taky, aby věděla co to je :D...já vím co to je, ale do školy jsem chodila normálně, mě to bolelo i při mluvení když jsem cvakala zuby o sebe ..no ale musela jsem to přežít, prášky jsem na to nikdy nebrala...ono by to mělo za pár dní přestat, nemůže to bolet večně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]