Nejste přihlášen/a.
Šmarja, jestli seš zoufalá, tak s tím něco dělej. Čekala jsi doteď a nic se nedělo, ne? Tak jsi napsala sem a ptáš se, co dělat. Jednej! Třeba je stejně zoufalej jako ty a taky se bojí. V dnešní době už se asi na "chlap první" až tak úplně nehraje. Tak do toho!
To, že jsi mu chtěla dát dopis před spolužákama, byla zásadní chyba! Přece musel zůstat před nima cool...chlapi noo
Co třeba koupit dva lístky do kina (nějakou komedii - na romantiku se Ti vyprdne) a říct: Ty jo, s kým mám teď jít... Mám dva lístky a kamarádka onemocněla! Co děláš v pátek večer?
No jo no ale to je tesky za prvi me je 13 let jo to by slo a kde bych je vzala ti listky ale dneska na muj svatek po skole mi rekl po spoluzakovi ze me nechce ze semnou nechce chodit ze je teplej(delal si srandu teda doufam)no a vsadim se ze to rekl pred klukama schvalne chtel zamachrovat ale docele mi zlomil srdce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.