Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Já ho strašně moc miluju a záleží mi na něm

Od: semprosteblazendonej odpovědí: 7 změna:
Ahoj lidi já bych chtěla poradit už šest let
chodím do školy a až v šestce se mi začal libit jeden muj spoluzak a ja kdyz se na nej podivam on
se podiva i na me ale newim jak na nej on je takovej ja newim jak to rict ale udelal bych kvuli nemu vsechno a dokonce uz i udelal strasne moc ho mam rad a vzdy kdyz ho vydím tak je mi moc dobre a kort kdyz se zasmeje tak sem jeste stasnejsi ale udela sem kvuli nemu tolik kravyn!A jednou sem mu dala dopis a on rekl ze ho nechce v tu dobz sem se citala jako kdybi mi nikdo propichl srdce a byli okolo nej kluci splouzaci z nasi tridy asi se stidel newim poradtepls a omlouvam se za ten koment predtím

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

2x

Zkus ho někam pozvat, na nějaké romantické místo - třeba na večerní kurz češtiny *jasne*.

sabinka*

ale ja s nim vubec nemluvym vis ja se bojím

malvinka*

Tak mu tu pozvánku napiš*zed*.

sabinka*

a nebude to blbi to by mel on me ne ale ja sem uplne zoufala

pu®

Šmarja, jestli seš zoufalá, tak s tím něco dělej. Čekala jsi doteď a nic se nedělo, ne? Tak jsi napsala sem a ptáš se, co dělat. Jednej! Třeba je stejně zoufalej jako ty a taky se bojí. V dnešní době už se asi na "chlap první" až tak úplně nehraje. Tak do toho! *hej*

michma*
hodnocení

0x

To, že jsi mu chtěla dát dopis před spolužákama, byla zásadní chyba! Přece musel zůstat před nima cool...chlapi noo:(

Co třeba koupit dva lístky do kina (nějakou komedii - na romantiku se Ti vyprdne) a říct: Ty jo, s kým mám teď jít... Mám dva lístky a kamarádka onemocněla! Co děláš v pátek večer?

sabinka*

No jo no ale to je tesky za prvi me je 13 let jo to by slo a kde bych je vzala ti listky ale dneska na muj svatek po skole mi rekl po spoluzakovi ze me nechce ze semnou nechce chodit ze je teplej(delal si srandu teda doufam)no a vsadim se ze to rekl pred klukama schvalne chtel zamachrovat ale docele mi zlomil srdce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]