Nejste přihlášen/a.
Jeden můj příbuzný studoval přírodovědné lyceum a dostal se z něho na medicínu. Z toho lze usuzovat, že tak špatná škola to není. Když porovnával učení v biologii, fyzice, chemii a matematice u něho na lyceu a na gymnáziu, tak zjistil, že jeho škola učila ve jmenovaných předmětech daleko více učiva.
Děkuju za odpověd ale více by mě zajímalo jestli když neudělám výšku tak mě vezmou někam s touhle školou
gymnázium -- nejlépe přírodovědní větev ( ve vyšších ročnících bývají volitelné semináře). Akorát gympl bez vysoké nic moc...pak je lepší odborná střední škola
na infoabsolvent.cz/... píšou
Přírodovědné lyceum --- Uplatnění absolventů v oboru Absolventi jsou připraveni k terciárnímu studiu zejména přírodovědně zaměřených technologických oborů. Dále získali odborné kompetence uplatnitelné i při přímém vstupu na trh práce v činnostech laboratorního a provozního charakteru, v administrativních a správních činnostech zejména v oblasti příslušné profilace. Uplatnit se mohou na všech pracovištích, ve kterých se vyžaduje technologicko-přírodovědné vzdělání z oblasti ekologie, chemie, biologie, znalost dvou cizích jazyků a připravenost pro práci s prostředky informačních a komunikačních technologií. Absolventi mohou pokračovat ve studiu na vyšších odborných a vysokých školách, zejména v technologických oborech, ale i v oborech přírodovědných, farmaceutických, zemědělských a pedagogických.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.