To je dobrý nápad,jenže se bojím,že nebudu dost dobrá,ikdyž si sama navrhuju záhony i si je osázím a jde mi to,Tak mám strach,že zklamu ostatní a hlavně sama sebe.Mám nízké sebevědomí na to abych to skusila.Jsem složité děvče.
Studuj to,co te bavi,k cemu mas vztah. Snad uz ve svych letech vis,co bys chtela v zivote delat. Pokud to nevis,tak se dobre vdej.
leny*
Pracuju jako zahradnice,ale vzhledem k tomu,že mě tato práce dostala na operační sál.Tak bych raději šla na vysokou.Jenže nevím jaký obor si mám zvolit.Zahradničina je můj život,ale nechci zase skončit v nemocnici.
Pokud nejsi rozhodnutý a chceš mít práci,jdi se doučit řemeslo.Pak práci seženeš a kdyš ¨ti to půjde,můžeš se vyšvihnout,někdy na lepší post než z vysoký.
? Nééé, proč? Lepčí je si jít vydělávat, najít chlapa (ženu), co bude živit, být na podpoře ... Co tak vlastní mozek zapojit? Zajít si někde na otestování, na co jsem schopen dosáhnout, a co mám. Nežiju podle cizích lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.