Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začínám psát BP, ale narazil jsem na jeden problém. Pan vedoucí BP říkal, že v teoretické části práce máme pracovat hlavně s literaturou, ale vždy musí být uveden zdroj. Pochopil jsem to tak, že to prostě máme nějak opsat a k tomu uvést zdroj. Ale co potom znamená citace, která má být kurzívou? Pokud bych za citaci považoval text z literatury, tak bych musel mít skoro všechno z teoretické části kurzívou, což skoro v žádné BP, které jsem viděl nebylo. Někdo mi říkal, že si mám text přečíst a napsat vlastními slovy a uvést zdroj, ale vedoucí mi řekl, že je to zbytečné. Navíc netuším jak to potom vyhodnotí systém na plagiátorství. Vůbec nevím co mám dělat... Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Předem děkuju za každou radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.