Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
píšu bakalářskou práci a četl jsem pár diskuzí ohledně odhalování plagiátů. Jsem z toho trochu vystrašený, protože můj vedoucí říkal, že se tohle bude zkoumat až po oficiálním odevzdání práce. Jsem sice úplně na začátku, ale už teď mám obavy z toho, jak systém vyhodnotí informace, které jsem použil z literatury. Jedná se o teoretickou část, o zákony atd... Ke všemu uvádím zdroj, bere se tohle jako citace? A má i citace omezený prostor? A je problém, že v teoretické části budu mít spoustu informací z knížek? Praktickou část samozřejmě budu vytvářet sám na základě různých statistik, ale tu teoretickou část nelze nějak kvalitně vytvořit bez odborné literatury. Napadlo mě pak jedině, že bych si vždycky část přečetl a pak to vypsal vlastními slovy, ale nevím jak to ten kontrolní systém vyhodnotí. Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Předem děkuju
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.