Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je mi 12 let a chtěla bych vědět jak se vybýrá škola podle testů jako jestli neznáte nějaký test nedáte mi ho tu já ho vypíši a vy mi řeknete na co se hodím na jaké povolání... všechnio na netu stojí peníze
Mě by bavilo pracovat se zvířaty,ale když si to tak člověk vezme,tak buďto, se se zvířaty práce nenajde,pokud ano tak za pár šušní a pokud bych chtěla mít vlastní firmu třeba chov psů koček koní králíků nebo něčeho jiného spíše prodělám,a hlavu na vysokou třeba na veterinářku zase nemám :/ Takže nevím ... Známky jsem měla ny vysvědčení jč 3 m3 f1/2 nejsem si jistá myslím že 1 aj 3 př 2 z 3 a ten zbytek ...
Jako laici Ti nemůžeme ohodnotit, na co by ses nejlépe hodila. Neznámě Tě, Tvé zájmy, koníčky, Tvé úsilí ve škole.
Baví Tě zvířata. Ale k tomu mi zase nepasuje ta trojka z přírodopisu.
Dříve byla dost vyhledávaná zemědělská škola. Jenže bylo plno JZD, absolventi se snadno uplatnili. Dneska už je to horší.
Známých dcera odmalička chová králíky pro sport. Navštěvuje soutěže Králičí HOP a mívá krásná umístění. Proto když loni vycházela ze základky, chtěla zemědělskou školu se zaměřením na králíky. Ke svému smutku zjistila, že tento obor nikde není. Udělala něco jiného. Nastoupila na střední zemědělskou školu s oborem Kynologie. Myslím, že dobře udělala. Může pak vychovávat psy třeba pro nevidomé, postižené, pro policii apod.
Já mám psy hrozně ráda, myslím, že tohle by mě taky moc bavilo. Škoda, že jsem o tom nevěděla zamlada. A jen tak mimochodem - ta škola je v Čáslavi a je možnost internátu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.