Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrá škola v Brně s oborem automechanik

Od: automechanik odpovědí: 1 změna:
poradíte mi nějakou kvalitní školu v Brně, na které je obor automechanik? Zatím jsem se koukal jenom na ISŠA Křižíkova 15- tam bych chtěl určitě jít, ale rád bych věděl o více školách s tímto oborem. Možnost nástavby na autotronika je výhodou, ale to se dá popř. dodělat na té Křižíkové. Ta je pro mě sice trochu daleko (přes velkou část brna a já bydlím ve Slavkově u Brna, takže skoro 30 km), ale ta škola se mi dost líbí. Poradíte mi ještě nějakou dobrou školu? A prosímvás, nesnažte se mi rozmlouvat, to že chci jít na automechanika. Moje výsledky ve škole nejsou zrovna nejlepší a navíc mě auta zajímají od malička, takže je to moje pevné rozhodnutí :) díky předem

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Seznam škol v Jihomoravském kraji, kde se učí obor Mechanik opravář motorových vozidel. Jak je vidět, ten automechnik se v Brně učí jen na té Křižíkově.

doplněno 18.09.14 07:52:

Autotronik se učí ve 4 městech Jihomoravského kraje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]