Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s lyžákem?

Od: rikejtemimarek odpovědí: 10 změna:

ahoj, tohle téma je tu asi každoročně, ale budiž... říkejte mi třeba marek

v lednu jedeme na lyžák a docela se těším, že se naučím lyžovat. je tu ale problém. spolužáci a všichni už plánují, jak tam budou mít alkohol a budou dělat bordel. učitelé jsou na to už zvyklí a ani nikomu nebudou kontrolovat, jestli má v petce místo vody nějaký chlast. já se ale nechci uchlastávat. většinou to plánují kamarádi, kteří už počítají, že se mnou budou na pokoji. mohl bych jít na pokoj s těma slušnějšíma, ale envím jak oni. jestli to zase nebude úplná nuda, nechci chodit spát v 8 večer, třeba v 10 je ideální. a kamarádi chcou chodit spát ve 3 v noci a navíc by mě rušili a já bych se z toho akorát tak pos.al a ještě by tam bylo nablito a hlavně by mi pořád nabízeli alkohol! co myslíte, jak se mám zachovat? další věc je, zda mě ti hodnější budou chtít mít při sobě, protože taky nejsem úplně slušný, občas dělám nějaké věci for fun, ale rozhodně se enchci opíjet! dále se ještě bojím, že mě všichni kamarádi budou mít za lamu, co se s nima bojí být. děkuji za názory

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pokud oni budou pit a ne ty , tak jak budou mit neco v krvi tak budou jiz mit totalni kecy blbe na tebe a to se posloucha blbe. Takze se rozmyslet a jit radeji mezi slusne. Ono az se nekdo ztriska a neco stane (otrava alkoholem atd...) tak budou tvrde postihy az te muzou vyloucit. Takze davej pozor , alkohol neni zadna sranda.

rikejtemimarek
hodnocení

právě proto nechci to mít poté na svědomí, až se to bude vyšetřovat. pak je ale možné že se přestanou bavit a já budu odkázán na ty slušnější, se kterýma se moc nemám o čem bavit. :( ale půjdu s těma slušnějšíma a uvidím, sice si tam asi neužiji srandu, ale alepoň budu mít čisté svědomí a hlavně budu vyspalý a ostatní mě nebudou otravovat. :) určitě tam někdo bude pouštět nahlas hudbu, nesmím zapomenout sluchátka. co myslíte, je to lepší rozhodnutí? kdybych ale šel s kamarády, tak bych měl větší volnost a nebyla by to taková nuda, mohli by pak ale být problémy. co myslíte?

blabla*
hodnocení

2x

Jestli nad tímhle musíš přemýšlet tak jdi radši mezi slušňáky a unuď se tam. :D Jsi mladej, máš si užívat, jasně že se je čeho bát, i ostatní se bát budou ale o tom to je. Není to dávno co jsem si takovéhle třídní výlety zažil a vždy jsem to byl já kdo alkohol apod. kupoval, měl jsem kvuli tomu i průšvihy a ničeho nelituju. Alespoň dnes mám na co vzpomínan narozdíl od slušňáků co chodili spát v půl 10. :))

martinaa*

No, věřím, že ty ničeho nelituješ. Ale možná litují rodiče a učitelé, ale však co, bez vožírání to je hrozná nuda, ne? *uf*

rikejtemimarek
hodnocení

děkuji za další tipy, uvítám je

ferenc*
hodnocení

0x

Bud´radši doma a nikam nejezdi.

rikejtemimarek
hodnocení

Je to povinné a už jsem přihlášen.

martinaa*
hodnocení

0x
"Dále se ještě bojím, že mě všichni kamarádi budou mít za lamu, co se s nima bojí být."Na rádobykamarády, kteří se posmívají, že seš lama, když uboze nechlastáš, se vykašli. Skuteční kamarádi se chovají jinak. Prostě řekni, že chlastat nechceš, hotovo. Nejsi povinný se někomu zpovídat.
doplněno 17.09.14 20:33:

Jo a nepíšeš, kolik vám je, ale pokud pod 18, je to dost průser a hlavně pro učitele. Takoví, co alkohol neřeší, nemají na školních výletech co pohledávat, kreténi. Pokud nad 18, stejně je to průser, protože ze vás má škola zodpovědnost (pokud to škola písemně nehodila na rodiče).

doplněno 18.09.14 13:15:

Proč by nečuchali - za nás se to dělalo běžně. Jenže dneska je to vlastně omezování a učitel nemá právo, že.

Jen tak na okraj mě vcelku zajímají ti "kamarádi", kteří, pokud s nima nezchlastáš, už kamarády nebudou. Trochu divný, ne? Stojí ti to fakt za to? Nechceš, nechceš, normální kámoš tě nebude nutit a kamarádem zůstane.

rikejtemimarek
hodnocení

to pak ve škole už opravdu nebudu mít žádné kamarády. je nám 15. ne že by ten alkohol nekontrolovali, ale když si to dají do pet láhví od vody, tak nebudou přece čuchat ke každé láhvi. a jeden z těch slušnějších už získal od odktora potvrzení o tom, že nejede asi ví co by ho čekalo

hodnocení

0x

Jo to je těžký. V životě se pořád rozhodujeme. Já bych volil asi zůstat s těmi s alkoholem a nějak to ustát. Myslím že učitelé vás zase nenechají do 3 chlastat, zvracet a dělat bordel. Co se třeba vymluvit na nachlazení? Chci spát, bolí mě hlava, pít nebudu. Pak si dám do uší sluchátka a ať si dělají co chtějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]