Nejste přihlášen/a.
Jaké musí být splněny podmínky aby máslo žluklo. (mám na mysli jestli musí mýt přístup ke vzduchu, nebo jestli žlukne i v uzavřené nádobě, jaká je nejvhodnější teplota a koli % kyseliny máselné se tvoří a ještě jak dlouho trvá než je máslo dokonale žluklé. Díky
Marku,tvorba kyseliny máselné,je záležitostí bakterií.Samozřejmě ji podpoří přístup vzduchu,také souvisí s teplotou.Ale není to jen o tvorbě n-máselné,ale vzniká postupně i určité množství n-metyl propionové,neboli izomáselné.A to je pak i při vzniku nepatrného množství děsný puch.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.