Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám rád jednu holku ale ona mě ne

Od: frenklyn50 odpovědí: 3 změna:

Dobré odpoledne,chci vás poprosit nebo-li snad požádat o jednu věc-laskavost? :) Já jelikož mám 20 let a ona mezi 17-18 let Jmenuje se Martinka a je přímo božíí až nádherná holka! Jako ještě se sice moc neznáme,ale doufám že se rychle poznáme a navážeme mezi sebou nějaký ten kontakt jak to bývá u dvou lidí :) Mimochodem věnuje se fotbalu a já nic nedělám což mě hluboce mrzí! Taky bych se chtěl věnovat nějakému třeba Akčnímu sportu jako je např: Bojová umění-Karate,Kikbox apod...:)) Nechci si dělat falešné iluze! :( Teprve jí znám od 1.9.2014 prostě od té doby co přišla na naši školu! :) Když jí každé ráno vídám ve škole tak roztaji jak led! Ona? Nepopsatelné chyby prostě nemám slov k ní! Možná sice má nějaké vnitřní chybičky co já nevidím ale nikdo nejsme dokonalý ani já to nejsem! :) Mám jí rád ale jenže ona to asi neví nebo spíš netuší! Ale co se týče že se na ni pořád v hodinách koukám tak asi něco vytušila podle mého souzení! :) Ona? Prostě božíí holka! Můžete mi spíše poradit jak mám postupovat nebo jak jí zaujmout nebo jak si s ní začít? :) Děkuji vám mnohokrát a Nashledanou

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Pro začátek ji můžeš začít zdravit a přidat nějaký ten milý úsměv. A až ji někde potkáš bez houfu kamarádek, zkus ji oslovit a jen tak jakoby nic si začni povídat o nezávazných tématech - třeba jak se jí u vás na škole líbí, atd. prostě podle příležitosti. Příště už to povídání půjde zas o něco líp, budeš mít na co navázat.

hodnocení

0x

Zdravím. A co začít s ní prostě komunikovat? Být přátelský, ale ne dotěrný. Projevit o ni prostě zájem a zjistit, zda máte něco společného..Třeba zda posloucháte stejnou muziku, popovídat si o sportu když víte, že se věnuje fotbalu, co si myslí o bojových sportech...atd. Témat k rozhovoru je hodně..Můžete skončit třeba i u zvířat a zjistit, zda nemá psa, kterého byste mohli začít spolu venčit...Anebo jakou má ráda zmrzlinu a skončit spolu v cukrárně..Anebo v kině..Použijte fantazii, ale základem je komunikace! Pokud se Vám děvče líbí, tak se začněte snažit...

iz*
hodnocení

0x

Opakováním stejného dotazu porušujete zdejší pravidla. Jestli o Vás dívka nestojí, nijak ji nepřimějete změnit názor. A příště prosím bez smajlíků, špatně se mi to čte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]