Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi třináct let a chodím do osmé třídy ZŠ a mám veliký problém, protože celý rok na biologii probíráme anatomii lidského těla a mě se z toho dělají závratě a omdlývám kvůli tomu. Prosím pomozte mi co s tím mám dělat, jen prosím nepište ať to neřeším předem děkuji a za hrubky se omlouvám.
Říct to vyučujícímu. Kdysi dávno...když jsem ještě chodila na zš, tak jsme něco podobného měli také a jeden kluk při látce anatomie omdlel, nakonec se pak vyučující na začátku hodin vždy ptala, komu bývá špatně a podle toho hodinu zajistila. No každopádně to řekněte, oni už to ve škole nějak vyřeší a pomohou..
Na medicínu asi nepůjdeš. A na základce je učení o lidském těle značně zjednodušené. Dozvíš se asi jen o přijímání potravy, vylučování, menstruaci, nemocích, hygieně. A na tom nic není. Do pitevny na exkurzi nepůjdete.
Nebuď z toho vedle, vylučuje, stůně, atd. každý z nás. A kdo říká, že ne, tak kecá.
Raději se věnuj češtině, i tam máš nedostatky. I když se omlouváš za hrubky, na věci to nic nemění. Jaga.
Ahojky, je mi 32 a taky je mi na omdlení a na zvracení když jde o něco s lidským tělem. Nedávno jsem si na netu hledala informace o operaci štítné žlázy a ani jsem to nemohla dočíst, jak zle se mi udělalo. Ani jsem si to nijak zvlášť nepředstavovala i ten prostý text stačil. Dřív mi takové věci nedělaly vůbec žádný problém, teď když se mluví třeba jen o krvi jsem na pozvracení. Takže úplně chápu jak Ti je, ale radu bohužel nemám. Jen abys věděla, že v tom nejsi sama
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.