Nejste přihlášen/a.
Ahoj , nevíte proč se mi stává , že vždy po škole jsem strašně unavenej? Vždy si musím nejméně 2 hodiny odpočinout - v posteli nebo třeba u počítače. Spát chodím v 9 : 30 , což je podle mě brzo. Neevíte co s tím?
Ahoj , vážení nedělejme ze všeho hned nějakou nemoc se štítnou žlázou nebo psychickou chorobu . Osobně Ti doporučím... dej si v sobotu bágl na záda a běž si dát 15 - 20 ti kilometrovou tůru ... večer 20 minut teplou koupel a pak hned do postele (žádnej počítač , žádný čteni, ale rovnou do postele) zaručuju, že v pondělí Ti bude zase super
U počítače si neodpočineš,v posteli a ve spánku ano.To jen tak pro pořádek...A proč? Buďto máš nějaký zdravotní problém,třeba se štítnou žlázou nebo s něčím jiným...Za další je možné,že se špatně - nezdravě stravuješ a máš nedostatek pitného režimu.Tím myslím vody jako takové,nikoliv přeslazených col a limonád.
Čím by to tak asi mohlo být? Že by únava? No vstřebávat informace a učit se taky mozek unaví. Navíc to sezení v lavici... A pak člověk má taky nějaký biorytmust a možná, že se stane, že zrovna po příchodu ze školy je ta správná tvoje doba na odpočívání. Není na tom nic divného. Zkus chodit ještě dříve večer spávat, třeba ti chybí nějaká minutka večerního spaní.
Ahoj,
úplně s tebou soucítím. Já mám už dlouhodobě stejné problémy, bohužel i když nejsem ve škole a i když si lehnu, tak to moc nepomůže. A o jakou únavu se přesně jedná? Máš unavenou ,,jen´´ hlavu a oči nebo celé tělo? Nicméně si myslím, kromě těch zdravotních důvodů, by to mohly být i psychické problémy. Např. že tě tam prostě během dne něco vyčerpává. Třeba stres ze zkoušení, spolužáků apod. Tak to mám alespoň já. Pokud to jsou to ty oči a hlava, tak ti asi počítač moc nepomůže, ale to bys určo sám poznal, že ti vadí se koukat do monitoru. Zkus se třeba odreagovat něčím jiným, co tě baví. Co třeba si pustit nějakou veselou hudbu, co máš rád? Anebo existují speciál. relaxační hudby. Chce to čas a zkoušet nové věci a zkus zají k lékaři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.