Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbá německá učitelka

Od: dody23* odpovědí: 29 změna:

Máme novou učitelku a ona je fakt na nic. Dřív jsme měli učitelku, která nás nechala bejt a testy sme psali s čímkoliv. Většinou s internetem v mobilu. Brali sme skoro všechno do perfekta. A nikdo to neumí protože jsme mohli používat všechno a nebylo to tak těžký najít nebo to všem poslal na mobil spolužák, co v Německu bydlel. A teď nám dali úplně novou a asi i extremistickou učitelku, se kterou zejtra píšeme test. Už sme jeden psali na vazbu es gibt ona to trochu zvopakovala ale vůbec to nechápu. Měl sem to blbě protože sem jen misto einen napsal ein apod. Vůbec nevim jak poznám co tam je za koncovku, víte to někdo? A pak zejtra píšeme mega test na všecko co sme brali, ale vůbec nwm jak se to naučit je to docela průser. U ní se nedá opisovat, musíme dát mobil k ní nastůl a nemůžeme mít nic na lavici. A je na nás dost zlá, už mam dvě pětky. Jednu z testu a jednu z ústního, nechci dostat další ale moc toho neumim ani základní slovíčka a ona to zadání píše německy, a bude tam i poslech a čtení a odpovědi a to sme nikdy s tou minulou účtu nedělali. Nechci kvůli němčině třeba opakovat. Tak nejde jí nějak odvolat? Ona je i duševně nemocná. Dneska sme si jen dělali srandu a ptali sme se jí jestli je nacistka a hned úkol navíc. Tak myslíme že by nemela učit. Ps hodnotí blbě já napsal test tak na 3 a ona dala 5.

Blbá německá učitelka

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

4x

Myslím, že je blbý někdo jiný.

ohneta*
hodnocení

3x

Pane bože, moje nervy. Hochu věř, že chyba je jen a jen v tobě, ne v učitelce. Já bych ti krom te basy přidal i pár facek a to kvůli tvému přístupu. Nikdo nedostane nic zadarmo, to ostatně poznáš sám až dospěješ.

doplněno 15.09.14 18:23:

Ale houby, podle toho co popisuješ, tak volí správný přístup. Až po tobě bude šéf v práci chtít, abys začal konečně makat a ne se zašívat, budeš si tu taky ztěžovat?

Kup si nový mobil a piš zase s internetem v mobilu.

Jak po tobě může někdo chtít,aby ses probíranou látku učil?

Co si to vůbec ti učitelé dnes dovolují?

dody23*
hodnocení

Ona je zasedlá, fakt.

doplněno 15.09.14 18:34:

Ja sem jí tak dřív prolejzal, bejvalýho učitele bylo jedno kde si to najdem. A navíc je to druhej jazyk jako hlavní je Ajina tak nechápu proč je taková i na němčinu. A ona je vážně zlá, dokonce i křičí, nebo jen tak zkouší, když sem se jen podíval na mobil na čas. Ona se chová blbě, já se chci to naučit, ale jak když to vůbec nechápu?

jak se dneska známkuje netuším, ale v dobách, kdy jsem chodila do školy já, by to byla pětka, na dvě věty je to celkem dost červené *nevi*

ale jinak pokud se němčinu chcete naučit a nerozumíte probírané látce, tak vidím tyto možnosti:

1) pokud jste měli špatnou předchozí učitelku (učitele) a látce nerozumí celá třída, tak se obrátit na vaši třídní učitelku, jestli by nedohodla s vaší nemčinářkou větší trpělivost nebo pro zájemce doučování navíc.

2) pokud bod jedna nevyjde nebo pokud se nejedná o celotřídní problém, tak vidím dvě další možnosti a to buď dohodnout se kamarádem, který látce rozumí, aby vám ji vysvětlil

3) nebo požádat rodiče, aby vám platili doučování, můžete i nabídnout, že si přispějete z kapesného

4) anebo tedy mě ještě napadá, že látku, které nerozumíte, můžete zkusit pohledat na netu, namátkou mě napadají tyto stránky: nemcina-zdarma.cz/... , ovšem pravda je, že jsem nikdy neprolejzala, co na nich je a není.

hodnocení

2x

Učitelka je podle Tebe blbá, duševně nemocná a nacistka.

Ovšem Z Tebe srší prudká inteligence, jsi duševně zdravý a antifašista. Asi tak.

Hochu, nezlob se na mě, snad mě admin nesmaže, ale Ty jsi vůl, jak daleko vidíš. Učitelka je od toho, aby Tě /vás všechny/ něčemu naučila. Když jsi blbý a ještě navíc máš nejapné poznámky, nediv se, že si tě zrovna neoblíbila. Co bys asi udělal Ty, kdyby se Tě někdo ze spolužáků zeptal, zdali jsi nacista? Asi bys mu dal do zubů. Učitelka by Ti to měla udělat taky, bohužel, nemůže. Škoda.

A že máš 2 pětky? To není její chyba, to je důkaz toho, že jsi pitomec. Za války se ve škole němčina tvrdě učila, ale i se tímto jazykem muselo všude mluvit. A jestli jsi ten test napsal na trojku, jsem papež. Ty nevidíš, troubo, ty základní chyby?

Škoda, přeškoda, že ze škol byla vymýcena rákoska. Já bych té němčinářce na Tebe přinesla hned několik kusů! *cert* A do konce školního roku by je určitě o Tebe omydlila. Jaga.

kristyn3*
hodnocení

0x

a cos čekal že se neurazí? Dyť je to v naší škole normální, když urazíš učitele, tak minimálně dostaneš úkol navíc ( to je ještě ta nejmírnější varianta), ale většinou píše hned celá třída písemku (bez přípravy), nebo učitelka si jde stěžovat k řediteli a celá třída ma s toho prů*ser.

A to sis jako myslel že celou školu prolezeš tím, že se na něminu ani nepodíváš? a že to vyřeší kámoš Deutschlandu.

Já podle tvého popisu usuzuji, že je učitelka zcela normální a snaží se vás něco naučit. Jen ty by ses měl amyslet právě nad tím co si to teď napsal.

dejv95*
hodnocení

0x

Tak většina lidí, co učí němčinu jsou fakt mimo. :) Jinak na 5 to fakt není, i když to "ist" je krávovina. :D Vždy je jen "es gibt ein blbla bla. :D A to je vždycky ve čtvrtým pádu, pokud se nemýlím, což znamená, že se musíš kouknout jak se ty rody skloňujou, já už si to taky nepamatuju, ale myslim, že když je to Die tak 4. pád je taky die, u der je to den apod.. Radši se podívej, já to dělám ta, že si to napíšu tužkou na lavici. A učitelky se těžko zbavuje, ale zkusil bych třeba přesun, pokud máte dvě skupiny na jazyky. A pokud to nejde, tak inspekci? Jinak pokud seš na základce, tak je to tak na 2- a pokud na střední tak na 3 až 4, ale na 5 né, něco tam máš. A ta němčina se u vás solidně hrotí, snad jí nemáš jako hlavní jazyk, jinak je to průser.

ohneta*

Co je na inspekci, že jim učitelka zakázala opisovat? To snad nemyslíš ani trochu vážně, že ne? Možná je ta báňa za tu malůvku dole. A 7 chyb ve dvou větách je trochu moc, takže máš pravdu, není to za 5, ale tak za 7.

dejv95*

Malůvka pěkná, jestli to má být podobizna učitelky. :D A s tou inspekcí to myslím, takže kdyby třeba ty děcka nedokázala toho moc naučit, a pak by je pětkovala za to, za co nemůžou. Pokud měli učitelku, která je nic nenaučila, nejspíš proto maj teď někoho, kdo na to nedlabe, ale tím pádem by měla mít trpělivost a zjistit nedostatky a doučit je i za cenu nedodržení osnov. A řekl bych, že podle popisu to je základka, a tam mi to připadá mírně drsnější. Tohle nemáme ani ve čtvrťáku na střední.

A víte, co je na tom Vašem příspěvku ta největší sranda? (Nesoudím Vás, tohle neví člověk, co v tom nepracuje...) Až přijde ta inspekce, tak učitelku zjebe maximálně tak za nedodržení tématických plánů (=osnov, jak píšete), ne za to, že nic nenaučí. Aby dostala výtku, že nenaučí, to už musí být jó průšvih.

A že tohle nemáte ani ve čtvrťáku na střední? Podle toho ta úroveň na SŠ vypadá.

Ale abych zase neprovokovala, 5 bych za tento "výkon" také nedala (4 ale ano). Na druhou stranu zakladatel si to neulehčuje - víte, my učitelé potřebujeme být ze začátku roku, zvlášť s novými žáky, asi tak o 150% drsnější, než normálně jsme. Vemte rozum do hrsti, dojděte za účou, že jste výuku měli takovou a takovou a že vám její styl dělá problémy, jestli by vás nedoučila základy, které ona předpokládá, že máte. V žádném případě ale to neberte jako úlevu, pracujte o to víc, a uvidíte, že se to srovná. A to nenávistné ladění proti ní, toho se zbavte, ničemu to neprospívá.

dody23*
hodnocení

Ja za ni byl a říkal jsem jí to a ona, že jakto že ostatní žáci co nedělaj bordel tak uměj. Pak mi řekla že nejsem zrovna ukázněnej aby se semnou dál zabejvala. Ale to neni pravda já nic nedělal, ona je prostě zasedlá na pár lidí .

iz*

Souhlasím se vším, až na to hodnocení. Dody tam má chyb víc, (viz obrázek níže) paní učitelka všechny nepodtrhla/neoznačila. U mě by měl také nedostatečnou.

hodnocení

0x

Pětka to je zcela zasloužená, my jsme měli takovýho Ing. na Elektrické zařízení(to je předmět), tomu když někdo řekl všechno, co bylo o dané látce v sešitě nikdy nedostal lepší známku než 3. Před závěrečnejma zkouškama nechal minimálně 8 lidí propadnout. Někdy dával známku na vysvědčení podle průměru někdy, jak se to líbilo jemu. To píšu jenom kvůli tomu, abys věděl, že byl někdo na tom hůř jak ty. To ještě jednou přišel do hodiny: "Tak si napíšeme písemku", dopředu nic neoznámil, že se bude něco psát, bylo to za několik měsíců učení, po 10-15ti minutách se to sbíralo, všichni skoro měli samé pětky a když si někdo chtěl opravit známku vyzkoušením, tak ho to nezajímalo. Taky to byl ten největší ***** co jsme kdy měli.

iz*
hodnocení

0x

Dody, neumíš-li němčinu, není blbá učitelka. Co bys chtěl chápat na základních pravidlech? Vyjmenovaná slova ti také někdo vysvětloval? Ne. Ta ses musel naučit. A podobně je tomu s dalšími pravidly.

Vazba es gibt se používá ve spojení se 4. pádem. Musíš umět skloňovat a po vazbě es gibt použít 4. pád, to snad není taková věda.

Německá podstatná jména se píší s velkým počátečním písmenem. Ve třídě ► in der Klasse

–––––––– @ Dejv95: Kolik znáte učitelů němčiny, že takhle generalizujete? A opravdu podle Vás ta práce není nedostatečná?

Blbá německá učitelka #2
dejv95*

Podle mě není nedostatečná, opravdu ne. Něco tam přece má, není to úplně špatně. A já měl 1 normální učitelku na prvním stuponi, na druhém stupni byla opravdu podivná, vydržela zkušební dobu, nahradila jí ještě podivnější. Na střední jsem měl dvě, ta první byla o ničem, něco vysvětlila, ale ne nějak extra. Bylo vidět, že jí to nebaví. Teď mám dva roky učitelku, která je taková, že "při testu používejte co chcete, krom souseda" Nenaučí vůbec, takže mám zkušenosti zatím jen s divnými učitelkami.

iz*

Dejve, v první větě má 8 chyb, v druhé další 4. 12 chyb na dvě věty je hodně. Dody navíc nezná slovíčka, neumí skloňovat, neví, jak psát německá podstatná jména, použije dva přísudky, ...

Chybí mu základy, které musí doplnit. Ta práce je nedostatečná.

doplněno 15.09.14 22:20:

Dody, v té práci není učivo posledních 14 dnů. Máš mezery z dřívějších let. Pokud by sis chtěl stěžovat na učitelku, pak na tu původní – měla být důslednější.

Nová učitelka si zatím ověřuje vaše vědomosti, aby měla nač navázat. A pokud vás má něco naučit, musí po vás i něco vyžadovat.

nemamnick*

Má to ale špatně (přinejmenším) více než z poloviny a to za mě (což není ještě tak dávno) bylo vždy za 5 (mnohdy nestačilo na 4 ani 60% správných odpovědí). Nehledě pak na závažnost chyb, týkajících se zcela elementárních pravidel němčiny.

K Vašim učitelkám - těžko hodnotit - neznám je ani Vás, ale je jasné, že vždy záleží i na přístupu studenta. Pakliže student jen čeká, co ho kdo naučí, může se nakonec docela divit.. Chce to proaktivní přístup a během hodin dávat pozor a pokudmožno se soustředit a přemýšlet - nenechat jen plynout slova jedním uchem tam a druhým ven.

Nicméně je fakt, že ne každý učitel je bohužel opravdovým pedagogem.

dody23*
hodnocení

Já za to nemůžu. Ona fakt neumí učit. Přïsahám ona je zasedlá nesnáší mě jen proto že sem si z ní dělal trochu prdel. Měla to pochopit. Já se snažil ale nevim co se učit. A k tomu mi píše furt poznámky a neoprávněný a potom je taková.

No, za čtrnáct dní se toho moc nenaučíš, že?

Tohle jsi měl již dávno znát z minula. Že neumíš je důsledek laxního a benevolentního přístupu minulý kantorky. Co to je psaní písemky, když si všechno zjištuješ na mobilu? To není žádný psaní písemky.

Rákosku na vás a řezat a řezat a řezat.

iz*

Dělat si legraci z učitele je dětinské. Nová učitelka tě samozřejmě nebude učit to, co ses měl naučit v předchozích ročnících. Za 2 týdny by to ani nemohla stihnout.

Nevíš-li, co/jak se máš učit, zopakuj si celé základy. V odpovědi výše jsem vypsala, v čem všem jsi v těch dvou větách chyboval. Tím začni.

Musíš umět skloňovat a časovat, doučit se slovíčka včetně členů (lvůli rodům), a zopakuj si větnou skladbu. Tady v ní sice chyby nemáš, ale bude se ti hodit.

uf

no vidíš, a ty nesnášíš učitelku, co si z tebe ani prdel nedělá. měl bys to pochopit...

zdá se , že spíš ty se neumíš učit.

a učit se asi budeš muset všechno, od základů. doučování by se asi hodně hodilo.

lucs
hodnocení

0x

Jsem na SŠ, takže věkově hodně blízko. A víš co? Dej si fac*u!Ale nebudu tě urážet. Máš pravdu, tohle není na 5, tohle je na mnohem horší známku. Učitelka si dovolila učit a zákazala mobil při testu. *sok* To si teda dovolila!Běž si okamžitě stěžovat!To je nehorázné!Učitel učí, no katastrofa. *smich* Tobě hlavně chybí vychování. Ve škole se máš učit, ne opisovat z mobilu. Kdybych já byla učitelka, a třída pubertálních blbců jako vy se mě zeptala, jestli nejsem nacistka, asi bych vyletěla z kůže, napálila vám písemku ze všech let, kdy jste měli němčinu. Nejdřív se zamysli nad svým chováním, potom nad tím, co všechno neumíš a podle toho tě učitelka hodnotí. A to jsem si myslela, že naše třída je hrozná *ee*

uska*
hodnocení

0x

Tak jsem se na dobrou noc pobavila. Tazatel píše ...

Ona se chová blbě, já se chci to naučit, ale jak když to vůbec nechápu?

moc toho neumim ani základní slovíčka
A ona je vážně zlá, dokonce i křičí, nebo jen tak zkouší, když sem se jen podíval na mobil na čas

Takže školáček vůbec nechápe jak se má naučit slovíčka a učitelka je fakt zlá, protože zkouší *smich*

Mně to jako vtip nepřipadá. Ani mi z toho není smutno, spíš zle. Pokud je to průměrný vzorek populace v daném věku, máme se ještě na co těšit. Tohle je totální selhání. Ne jednotlivce (tazatele) a ne jedné učitelky (myslím tu předchozí, co ho nic nenaučila a ještě to zdatně maskovala). Ten člověk netuší, že je u něj něco špatně, těžko mu to vyčítat a ještě tíž vysvětlit. Asi poprvé potkal skutečnou učitelku místo karikatury. V skrytu duše doufám, že jde o fór. Pevně věřím, že svoje děti vychováme lépe.

nemamnick*

Mně to teda jako fór docela připadá i vzhledem k dalšímu vláknu, co zde autor založil. Tohle snad nemůže nikdo myslet vážně a pokud už ano, pevně věřím, že se jedná o ojedinělou výjimku (kde došlo k selhání kantorů, ale zejména asi i rodičů ad chlapcova neschopnost vnímat nepřijatelnost svého chování - nebo je to taky případ pro psychiatra a jedná se o nemoc).

lidus*
hodnocení

0x

Milý školáku, blbá není učitelka ale ty, vlastně blbý asi nejsi, pouze neumíš jazyk. Mezi námi, psát na řádek se učí děti v první třídě, už písemný projev o něčem vypovídá, ta malůvka to je úroveň zvláštní školy.

sebod*

Vše již bylo řečeno. Já bych Ti jen ještě doporučila brát hodiny doučování i na český jazyk, protože tam je Tvůj projev také katastrofální. Pochopitelně jistě opět je to zaviněno "blbou" učitelkou *zed*

praivo*
hodnocení

0x

Jestli máš jako hlavní jazyk "ájinu", tak mi dovol si tě trochu vyzkoušet:

This is not a bad teacher. Actually, a bad teacher was the one you had previously because she allowed you to cheat on tests so that you did not have to actually learn anything. Now this new teacher wants you to not cheat and to really learn.

You were behaving like ****** idiots, THAT is the reason why she told you to put your phones on her desk! Not going to comment what you drew there...

And be ****** glad you only got an extra homework for the Nazi thing because she could do a lot more had she wanted to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]