Nejste přihlášen/a.
Ahoj)
Právě jsem se dozvěděl
Ahoj, je mi líto, ale didaktické testy z matematiky a z němčiny, ani sloh z češtiny nikomu z vás v podzimním pokusu o maturitu nevyšel. Přihlašování k poslednímu pokusu proběhne na přelomu listopadu a prosince, budu vás kontaktovat.
Pochopil jsme z toho ,že jsem neudělal didakticky test z němčiny a sloh z ČJ.
udělal jsem teda didakticky test z ČJ a sloh z NJ? pochopil jsem to dobre. ale ted kdyz uz vím , že jsem to neudělal co se stane když v pondělí neprijdu na ustni zkousku? protoze si myslim ze uz to nema vyznam.
Třeba ten didaktický test z ČJ a sloh z NJ udělal někdo jiný než ty. Když nepřijdeš na ústní, tak kantoři budou rádi, že mají víc volna a ty se můžeš klidně flákat dál. Matura není povinná.
mno ja mam ted problem ze kaslu fest , jako na tu praktickou na to kresleni bych sel ale nechce se mi jit na ustni porad jen kaslu .
kdybych teda sel k dotorovi a pak jim dal ve skole ze jsem nemocnej nebo ja nvm . jsem slysel ze k maturite nemusis mas na to 5 let .
nvm no co se stane kdyz bych tam neprisel kvuli zdravotnim problemum
doplněno 13.09.14 13:36:+ tohle
Ahoj, je mi líto, ale didaktické testy z matematiky a z němčiny, ani sloh z češtiny nikomu z vás v podzimním pokusu o maturitu nevyšel. Přihlašování k poslednímu pokusu proběhne na přelomu listopadu a prosince, budu vás kontaktovat.
chapete to taky jako ja , ze jsem sloh z nemciny teda udelal a didaktakt z cestiny udelal? nebo se to da chapat jinak
jen pro doplnění --- kdyby se ti nepodařila maturita na poslední pokus, musíš zopakovat poslední ročník SŠ a máš opět na maturitu další 3 pokusy
doplněno 13.09.14 17:10:Těch 5 let na dokončení maturity se počítá od úspěšného ukončení posledního ročníku SŠ a jsou to ty 3 pokusy. Takže pokud uběhne víc než 5 let od 4. ročníku SŠ nebo pokud neuděláš maturu na 3 pokus, je nutné zopakovat 4. ročník SŠ a máš opět 3 pokusy
Předpokládám, že když nepůjdeš k ústní zkoušce, tak budeš muset na dalším pokusu opakovat nejen písemnou část, ale i ústní část maturity. Kdybys na ústní přišel a udělal bys to, tak ti zůstane jenom písemná část.
U státní maturity opravuješ jen tu část, co si nedal, takže to není zbytečný.
Pokud tam nepřijdeš a neomluvíš se (omluvenka od lékaře), bere se to jako neúspěšný pokus, který se ti počítá do možných oprav. Nehledě na to, co si o tom bude myslet komise. Takže ublížíš jen sám sobě.
A co se dané zprávy týče - didaktické testy se opravují centrálně, přes VPZ se dalo k výsledkům dostat, potim je také rozseílal ředitel školy - žádné XY neudělal jste to nebylo, ale přímo výpis, co bylo dobře a co špatně, počet bodů celkem.
Slohové práce z češtiny se opravují na škole - opět chodil email s hodnocením.
Slohové práce z němčiny se opravují centrálně, co vím, tak to trvalo na jaře dýl (ale maturantů také bylo více, nicméně je na to termín) a opět to půjde emailem.
Pokud vám došlo jen nějaké "povídání" od třídní či někoho jiného, podívejte se do VPZ (vpz.cermat.cz), pokud tam budete mít výsledky (naskenované odpovědní archy a jejich opravení s bodováním), kontaktujte ředitele školy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.