Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co dal

Od: charger® odpovědí: 11 změna:

Ahoj)

Právě jsem se dozvěděl

Ahoj, je mi líto, ale didaktické testy z matematiky a z němčiny, ani sloh z češtiny nikomu z vás v podzimním pokusu o maturitu nevyšel. Přihlašování k poslednímu pokusu proběhne na přelomu listopadu a prosince, budu vás kontaktovat.

Pochopil jsme z toho ,že jsem neudělal didakticky test z němčiny a sloh z ČJ.

udělal jsem teda didakticky test z ČJ a sloh z NJ? pochopil jsem to dobre. ale ted kdyz uz vím , že jsem to neudělal co se stane když v pondělí neprijdu na ustni zkousku? protoze si myslim ze uz to nema vyznam.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

3x

Třeba ten didaktický test z ČJ a sloh z NJ udělal někdo jiný než ty. Když nepřijdeš na ústní, tak kantoři budou rádi, že mají víc volna a ty se můžeš klidně flákat dál. Matura není povinná.

hodnocení

mno ja mam ted problem ze kaslu fest , jako na tu praktickou na to kresleni bych sel ale nechce se mi jit na ustni porad jen kaslu . :(

kdybych teda sel k dotorovi a pak jim dal ve skole ze jsem nemocnej nebo ja nvm . jsem slysel ze k maturite nemusis mas na to 5 let .

nvm no co se stane kdyz bych tam neprisel kvuli zdravotnim problemum

doplněno 13.09.14 13:36:

+ tohle

Ahoj, je mi líto, ale didaktické testy z matematiky a z němčiny, ani sloh z češtiny nikomu z vás v podzimním pokusu o maturitu nevyšel. Přihlašování k poslednímu pokusu proběhne na přelomu listopadu a prosince, budu vás kontaktovat.

chapete to taky jako ja , ze jsem sloh z nemciny teda udelal a didaktakt z cestiny udelal? nebo se to da chapat jinak

jen pro doplnění --- kdyby se ti nepodařila maturita na poslední pokus, musíš zopakovat poslední ročník SŠ a máš opět na maturitu další 3 pokusy

doplněno 13.09.14 17:10:

Těch 5 let na dokončení maturity se počítá od úspěšného ukončení posledního ročníku SŠ a jsou to ty 3 pokusy. Takže pokud uběhne víc než 5 let od 4. ročníku SŠ nebo pokud neuděláš maturu na 3 pokus, je nutné zopakovat 4. ročník SŠ a máš opět 3 pokusy

lionka*
hodnocení

2x

Předpokládám, že když nepůjdeš k ústní zkoušce, tak budeš muset na dalším pokusu opakovat nejen písemnou část, ale i ústní část maturity. Kdybys na ústní přišel a udělal bys to, tak ti zůstane jenom písemná část.

hodnocení

tak ja tam pujdu no asi nakou zkousku dam asi nakou ne ale to uz je stejne jedno...

pujdu delat maturitu znova v kvetnu

zajixxx*
hodnocení

0x

Čeština a matematika je jedna velká fraška. O ústních z odborných se ani nebavím... Avšak nematuroval jsem z NJ, tak nevím...

S Vaším dotazem se obraťte na ředitele školy.

hodnocení

mě jde oto co se stane kdyz neprijdu na ustni bez omluvy

zajixxx*

Přoc byste tam proboha nešel?...

hodnocení

nevim prijde mi to asi zbytecny ,kdyz jsem neudelal didakták.

A myslim ze neudelam asi vsecky ustni.

zvidavajanca*

U státní maturity opravuješ jen tu část, co si nedal, takže to není zbytečný.

Pokud tam nepřijdeš a neomluvíš se (omluvenka od lékaře), bere se to jako neúspěšný pokus, který se ti počítá do možných oprav. Nehledě na to, co si o tom bude myslet komise. Takže ublížíš jen sám sobě.

A co se dané zprávy týče - didaktické testy se opravují centrálně, přes VPZ se dalo k výsledkům dostat, potim je také rozseílal ředitel školy - žádné XY neudělal jste to nebylo, ale přímo výpis, co bylo dobře a co špatně, počet bodů celkem.

Slohové práce z češtiny se opravují na škole - opět chodil email s hodnocením.

Slohové práce z němčiny se opravují centrálně, co vím, tak to trvalo na jaře dýl (ale maturantů také bylo více, nicméně je na to termín) a opět to půjde emailem.

Pokud vám došlo jen nějaké "povídání" od třídní či někoho jiného, podívejte se do VPZ (vpz.cermat.cz), pokud tam budete mít výsledky (naskenované odpovědní archy a jejich opravení s bodováním), kontaktujte ředitele školy.

hodnocení

Pokud tam nepřijdeš a neomluvíš se (omluvenka od lékaře), bere se to jako neúspěšný pokus, který se ti počítá do možných oprav. No, já mám takovej problém, mám bolest v krku a kašlu a není mi dobře nejspíše budu mít chřipku nebo anginu. ... zejtra asi pojedu na pohotovost, takže když mi lékař mi má napsat co teda?Když se teda v pondělí omluvím a ukážu jim ten papír ( nevím co mám řict doktorovi jaky papir me ma dat?)takže se to nebude počítat jako neúspešný termin? ale daj mi nahradni termin? nebo prostě půjdu k ustnim az v květnu ale stále budu mít 2 opravny terminy? prosí o rychlou odpoved je to vazne dulezite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]