Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se hlásit na Polac. Nevíte jak to tam chodí? Slyšel jsem, že dostat se tam je dost obtížné. Nechodí tam někdo z Vás? Měli byste nějaké rady? Moc děkuji.
Dostaneš se tam, na základě úspěšně splněných přijímacích zkoušek. Letos už to nestihneš, další přijímací řízení bude příští rok. Vzory otázek jsou na jejich stránkách ke stažení. V letošních přijímacích zkouškách na bakalářský obor kombinované studium tam z těch otázek byly cca 1-2 otázky z těch vzorových. Nejvíce bodů se dá chytit na otázky z jazyka. V podstatě přinejmenším z 1/3 je to sportka. Prvních x lidí, které berou a mají nejvíce bodů, tak vezmou, zbytek zbylých několik vezmou na odvolání, zbytek má smůlu.
doplněno 11.09.14 16:42: doplněno 11.09.14 16:51:Nevím kdy se tam hlásil přítel, nemyslím si, že je to úplně až tak o tlačence. Je to trošku složitější, než to vypadá. Testy vyhodnocuje počítač a jak říkám, berou prvních X, kteří mají nejvíce bodu z přijímacích zkoušek, to se neočůrá tlačenkou.
doplněno 11.09.14 18:12:To je asi pravda. Ale to je všude. Každopádně pokud by to člověk bral všechno takhle, tak by nikdy nic nedokázal. Pokud to chce zkusit, ať to zkusí. Přihláška stojí 500,- a to zas není tolik. Člověk vyhodí více peněz za život za jiné neperspektivní nesmysly. Tady je to 50:50.
Jen doplním, že bez tlačenky prakticky nemáš šanci. Kdysi se tam hlásil přítel, brali nějakých 35 lidí a 25 jich mělo zajištěná místa dávno před přijímačkami. Nechci brát iluze, ale tak to tam bohužel je.
doplněno 11.09.14 18:05:Je to tak 3-4 roky zpátky, a je to z velmi vysoko postaveného a dobře ověřeného zdroje. Když jsou prachy a známosti, i testy se dají nějak obejít.
doplněno 11.09.14 18:12:Souhlasím, nic by se nemělo předem vzdávat. .
Přesně tak. Navíc ze své osobní zkušenosti vím, že ani vysoce postavené známosti nic neřeší. Měl jsem kdysi při výběrovém řízení o práci v podstatě třetího zástupce ředitele a nakonec vzali mladou pipku, která měla místo mozku cukrovou vatu a nic neuměla. Já sice taky nic neuměl, ale neměl jsem tu vatu. Dále tam ale byli další dva lidi, kteří uměli a přinejmenším jeden měl hotovou VŠ. Holt někdy je lepší být ženská.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.