Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou školu si mam vybrat?

Od: sparkys97 odpovědí: 5 změna:
Jsem v 8. tride. ale nevim na jakou skolu po 9.třídě jít?
Co byste mně doporučili?
Děkuji Sparkzs97

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv95*
hodnocení

2x

Když jsem byl v devítce, mohli jsme dělat testy v pedagogicko psychologický poradně, stálo to 200 Kč. Já jsem si i přes to vybral něco co mě nebaví, i přes informaci, že na to mám vlohy. Vlohy možná, rozhodnutej sem nebyl a vím, že dělat školu, která tě nebaví je docela vopruz. Tak bych teda ty testy absolvoval, to jednak. No a druhak se fakt zamysli, co tě baví, co ti jde a co ti nejde. Doufám, že je to aspoň něco, byť by to měla bejt jen občanka, byl jsem na tom tak, bavila mě občanka a občas i matika. Doufám, že nejsi tak nerozhodnej jako já a máš trochu přehled. Taky si promysli jak to kde na jekejch škkolách chodí, běž na dny otevřených dveří, podle stránky školy na fb, najdi kdo tam chdoí a někoho kontaktuj, on ti bez okolků řekne jestli je spokojen a nebo ne. Asi takhle bych už postupoval. ;)

iz*
10.09.14 22:33

Dejve, *palec*

hodnocení

0x
Mel bys zacit tim,jake mas znamky a za dale,co by te bavilo.K cemu mas vlohy,predpoklady.Pak bychom mohli radit.

hodnocení

0x

Dobrá otázka ! *smich**smich**smich* Jenže křišťálovou kouli jsem si zapomněl v práci ...

Jak můžu tedy vědět, co Vás baví za obor, v čem jste dobrý a v čem slabší. Krom toho také hraje roli to, kde byste měl po ukončení studia uplatnění, což se samozřejmě může lišit dle regionu...

Takže rada - skočte si za výchovným poradcem ve vaší současné škole. Ten Vás bude pravděpodobně znát daleko víc, než kdokoliv z místních rádců a poradí Vám určitě lépe.

buss
hodnocení

0x

S jakou se dá dobře uživit a ještě aby bavila. Ty nemáš žádné zájmy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]