Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Celá škola má ze mně blázny. Co s tím?

Od: pejsek* odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidi :)

Mám problém *plac*

NA začátku minulého roku jsem se skamarádila s jednou romkou, která mně naváděla ke kravinám a poradila mi, jak se mám chovat, oblékat atd. Byly jsme nejlepší kamarádky a já jsem ji poslechla. Vše jsem dělala podle ní (chování, neplechy, styl, líčení...). A proto si ze mně dělá celá škola srandu. Snažím se je ignorovat ale oni nepřestávají. Například mi říkají naše BFF, kamarádko atd. Ale samozřejmě z ironie. Jakjsem uvedla tak je ignoruju, občas pošlu do háje někdy i do prdele ale nic nepomáhá. Co mám dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Ten výsměch bude spíše než kvůli kamarádství s Romkou, kvůli tomu, jak snadno ses nechala ovlivnit. Co kdyby ses začala chovat normálně, nikoho nenapodobovala, neposlouchala rady, které ti "nesedí", oblékala se podle svého vkusu a chovala se přirozeně? Ostatní nikam neposílej, ignoruj je. Oni časem přestanou (ale musíš tomu pomoci vhodným jednáním).

ladinpraha*
hodnocení

1x

Když dva dělají totéž není to vždy totéž. A to platí i u chování a oblékání. Každý člověk by měl být "svůj". Snažit se napodobovat někoho jiného může být z objektivního pohledu značně směšné. Dívala jsi se na to i z této strany?

hodnocení

0x

Znáš rčení: Vrána k vráně sedá, rovný, rovného si hledá. Když jsi bílá a chováš se a oblíkáš jako romka, tak to všechno musíš přijímat jako romka.

mororo*
hodnocení

0x

Deti umějí být zlý,
Ignoruj to dál ale chovej se už jako ostatní vrstevníci, nikdy totiž na to nezapomenou a když budou mít možnost rádi to připomenou ale nedávej jím možnosti a případné narážky ignoruj případně je můžeš posílat dál do prdele ale určitě se tím nenech vyvést z míry nebo si snad dokonce zkazit náladu, ono je to přejde až někdo uděla jinou a větší botu než jsi udělala ty :-D. Nevím v jakém věku jsou tvé vrstevnice ale težko jím vysvětlíš že jsi udělala chybu prostě je nech ono je to přejde.

Případně to jistí jiná škola, ale určitě bych si kvůlitomu já netrhal žily prostě bud splachovací!

mororo*

Musím souhlasit s @ria. Já jsem pochopil že už se spolu nekamarádíte, a ja bych třeba místo poslaní doprdele užil frazy "ty jsi tak strašně trapná/vtipna" než je atakovat.

ria*
hodnocení

0x

Já celou školu kamarádila - (z obou stran jen kamarádství) - s o tři hlavy menším klukem, byl opravdu skvělej, ale přesně se nám takhle pořád někdo posmíval.. :) Jestli je to dobrá kamarádka neřešit, ale nadruhou stranu bych posměváčky ani nikam neposílala, aby jste jim ještě nedávala munici..

doplněno 13.09.14 02:01:

aha stonek.. tak slečna jen provokuje.. :) tak už raději neodpovídat na nick "pejsek" a zveřejnila bych sem projistotu i IP.. ..kamarádka zapůsobila až moc..

pejsek*
hodnocení

Je zlá a mlátila mně a kradla mi věci a já jsem s ní kamarádila z donucení

stonek*
hodnocení

0x

Jestli jste někoho nenachytávala... poradte.cz/...

mirkleus
hodnocení

0x

Nic s tím neuděláš - mě se posmívají už skoro dva roky , snažím se to ignorovat ale nepomáhá to...Smiš se stím...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]