Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

10 vět do němčiny co jsem dělala o prázdninác

Od: sasena odpovědí: 5 změna:

Zdravím mám napsat 10 vět do němčiny co jsem dělala o prázdninách a nevím si vůbec rady:((( pomocte mi prosííím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vezmi si do ruky slovník, opraš svou gramatiku, která má v němčině pevně daná pravidla (líp pro tebe) a sesmol těch 10 vět. Hoď je sem a my ti je s radostí opravíme, aby byly dokonalé, ty věty. Ale vymýšlet to za tebe nebude, za prvé nevíme, co jsi o prázdninách prováděla a za druhé by ses tak nic nenaučila.

iz*
hodnocení

1x

Weißt du nicht, was du in den Ferien gemacht hast? Schreib/e deine Aufgabe und wir korrigieren sie dir.

hodnocení

1x
Zkus přeložit:
Nudila jsem se. Surfovala na webu. Nudila jsem se. Dostala jsem od rodičů držkovou, protože jsem neudělala pořádek. Nudila jsem se. V telce byly nudné filmy. Nudila jsem se. Kámoška má lepší mobil. Jsem nas...štvaná.
Tu desátou větu si vymysli sama. Aby ses nenudila.
doplněno 07.09.14 16:10: *palec* *palec* paní I.
iz*

Já jí pomůžu i s tou poslední: Zkoušela jsem najít nějakého dobrovolníka, který by za mne napsal úkol z němčiny, ale bohužel jsem nikoho nesehnala.

chachar
hodnocení

0x

Když máš tak ukrutné problémy s němčinou, že nesesmolíš 10 vět, tak si je napiš v češtině a přejdi na Googl do překladače a ten to udělá za tebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]