Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím co dělám

Od: listerint* odpovědí: 3 změna:

Zdrávím,mám takový problém začal nový školní rok.První den byl hrozný a proto jsem začala přemýšlet o přestupu na jinou základní školu.Ten den jsem psala své tetě která je výchovnou poradkyni právě na základní škole.V úterý byl den ve škole celkem v klidu já jsem stále nevěděla jak se mám rozhodnout jestli mám přestoupit nebo ne.Ten den mamka volal do školy kde pracuje teta domluvila si schůzku s ředitelem hned druhý den.Ve středu ráno jsem přišla do školy své třídní učitelce jsem řekla že odcházím na jinou základní školu nejprve si myslela že si dělám srandu pak zjistila že si srandu nedělám a byla hodně moc smutná.Středa ve škole byla dobrá byla tam sranda.Přišla jsem domů kde mi mamka oznámila že v pondělí nastupuju do nové školy a já jsem už neměla úsměv na tváři snažili jsme se to něak vyřešit ale nešlo to.Kdyby tam nepracovala teta jenže,ona tam pracuje.Ve čtvrtek jsem zjištovala že nechci jít na jinou školu.V pátek jsem šla do školy odevzdat učebnice a poznala jsem že jsem se rozhodla úplně špatně.Když to tak napíšu jsem totální debil ted nevím co mám s tím dělát nechci odejít na jinou školu.Mám ráda svojí třídní učitelku nechci abychom se spolu nevídali nechci dojíždět na novou školu.Uvědomila jsem si to velice pozdě mrzí mě to jsem fakt blbec který neví co chce.Co ted prosím porad te mi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Já hlavně nikde nevidím důvod proč chceš přestupovat? Jestli protože se ti tam nelíbilo první den - tak tohle je tak úrovně školkáčka...

dejv95*
hodnocení

0x
A kolik ti je? Hele nevim je to slozity, hlavne je to asi chyba rodicu ze hned udelaj vsechno co chces. Tak urcite to pujde, ale myslim ze te budou mit trochu za magora promin.
listerint*
hodnocení

Je mi 13 let asi mě budou mít za magora.Ale vím že jsem udělala největší chybu ve svým životě.Nejhorší je že ve škole pracuje moje teta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]