Nejste přihlášen/a.
Ahoj,přemýšlím o letošní podání přihlášky na informační technologii,ale nevím kterou školu si vybrat.Která je nejlepší a proč?
Dobrý den, možná by nebylo špatné napsat alespoň název města či obce, kde se uvedené školy nachází - zdá se, že jde o název ulic a zřejmě v nějaké obci na území ČR, že? Zdravím!
P.S. Nejde snad dokonce o město zcela hlavní?
doplněno 05.09.14 16:57:sappy - zdá se, že informace si najít umíte. Ale, hledáte ulejvárnu a chcete snadno projít nebo školu, která vyžaduje učení a je obtížnější? Jaké kritérium je pro Vás ten pojem nejlepší? Podle čeho se budete rozhodovat?
Ta Čichnova a Purkyňova budou průmyslovky v Brně , kde se ten obor Informační technologie nabízí. Tu Sokolskou jsem zatím nenašel.
doplněno 05.09.14 09:11:Tak Sokolská je další průmyslovka v Brně.
V Sokolské jsem obor informační technologie nenašel.
Podívej se na weby těch průmyslovek a přečti si, co o těch oborech píšou a běž se podívat na Den otevřených dveří a tam se zeptej na zbytek, co jsi se na webu nedočetl(a).
Bohužel web Purkynovy je na detailnější informace dost skoupý. Uvádějí jen to, co je dole na obrázku.
V Čichnové mají 2 různé obory Informační technologie. Jeden je spíše na počítače a počítačové sítě, druhý je zaměřen spíše na telekomunikace (drátové a mobilní datové/telefonní sítě).
doplněno 05.09.14 09:41:Purkyňova: hlásilo se 222, místo mají jen na 120
Čichnova: na to počítačové zaměření se hlásilo 101, přijímali 30. Na to telekomunikační zaměření se hlásilo 62, brali 56, místo mají pro 60.
Klikni také na sloupeček "Přijímací řízení", ať si můžeš udělat představu, kdo jde bez přijímaček, z čeho se přijímačky dělají a s jakým průměrem ze školy máš šanci se tam dostat.
Myslela jsem,že mi poradí lidi,co s nějakou tou školou mají zkušenosti...co píšou na webech vím taky..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.