Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, určitě by to šlo (např. v grafickém editoru). Jenže toto je poradna legální a Váš dotaz je spíše ilegální - možná je to silný termín, ale jde zkrátka o podvádění. A kdo podvádí, tak lže. A kdo lže, tak krade. Zdravím!
doplněno 04.09.14 18:31:Je to možná maličkost, ale když to projde, tak je to nefér i k tomu lékaři. Zkuste se postavit k životu čelem a "neo*ebávat".
doplněno 04.09.14 18:41:Zdá se, že pravda a láska v tomto vlákně zaplakala a zlo zvítězilo .
Řádně si to oskenuj a vtextovém editoru si to uprav , na netu ( google , nebo některé servery pro ukládání ) si najdi razítko nějakého doktroa a jen si ho tam přidej v tom editoru , dobré je si koupit datumovku stojí cca 70-100 kč v trodatu nebo i jiném papírnictví ( hodí se to určitě i kámošům tak se složte ) a cvaknout jí tam , my kolikrát použili na uvolnění z vyučování třeba o hodinku dvě pouze datumovku a vždy to stačilo ...
Podvodníku styď se, kotoul vpřed i vzad udělám i já äč jsem vozíčkář a výmik nebo toč dělá moje 75 letá matka jako nic, nakonec když mě pod tu hrazdu dovezou udělám ten výmik také. Šplhat na laně umí i moje 4 letá vnučka a po lezecké stěně leze jako nic až nahoru. Ty než by ses snažil, raděj hledáš jak to obejít. Abych dostála pravidlům, jistě jde to zfalšovat docela snadno ale oni ti na to příjdou a to pak teprve začne sranda.
doplněno 04.09.14 20:35:Děvčata za mého mládí se chodilo do Sokola (sice se to za mě jmenovalo Tělovýchovná jednota) ale já si nevzpomínám, že bych znala někoho, kdo neuměl kotrmelec, stojku, přemet stranou, skok plavmo, skrčku přes kozu, výmik, vyšplhat po laně a po tyči, minimálně přejít kladinu (většina na ni i kotoul udělala).Nevím ani o tom, že by se někdo zranil, vlastně ano, jednou mě flákla kamarádka pytlíkem se cvičebním úborem a zapomněla, že tam má marmeládu, odneslo to rozbité čelo. Necvičit a to je tu pak dotaz "co mám dělat abych dal dlaně na zem, udělal placku...". Nakonec ona i ta Spartakiáda byla k něčemu dobrá. Ze sezení u počítače vás jen budou bolet záda.
Ano, jde to.
Ale je to nelegální a jednou se na to přijde.
A taky jednou toho budeš litovat. ty silácké řeči, že pohybu máš dost si můžeš nechat. Nikdo ve tvé generaci nemá pohybu dost.
doplněno 04.09.14 18:58:Tak se zeptej reditele skoly, nebo se obrat na skolni odbor prislusneho magistratu aby situaci prezkoumal.
No to taky, ale to není to nejhorší. Něco na otm bude asi sme neohrabanější a nešikovnější než předchozí generace. Jenže se stalo pár všcí za tu dobu, co tam chodímtřeba stojka o zeď, přijde mi jako nesmysl, pokaždý spadnu na hlevu a blbě se mi zaloměj záda. Nebo šplh po laně, jeden kluk to nevydržel a vpůlce se pustil, bolelo ho to, ale učitel mu řekl, že to nic není. Kotouly jako taky nic moc, kdžy ot někdo neumí, tak ho to bolí. Výmyk taky skoro nikdo neudělá a dost to bolí, pak bejt přiraženej k tyči. A pak ono když se pak hrajou obyč hry a všichni to tak prožívaj, že nneí problém dostat pořádnou ránu balonem do hlavy, kdy si učitel dělá něco jinýho. Pak běhání je kapitola sama osobně, bžet orien%ták v nějam parku kde se mu půlka lidi ztratila. Asi tak.
Hele, a to se fakt nestydíš, že jsi takový dřevo? Myslím, že právě Ty bys ten tělák potřeboval jako sůl, aby ses naučil se trošku hýbat a koordinovat pohyb jednotlivých končetin a svalů. Umíš aspoň chodit?
Chodit umím a to není jen můj problém. Já jinak sportuju, chodím na spinning, bruslim a občas běham, ale ty věci, co se dělaj na těláku mi nejdou. Nevim proč, snažim se a stejně ne.
Docela tě chápu, ale narozdíl od tebe má moje doktorka pochopení. A napíšemi částečné uvolnění, bez problémů. Takže nemusím dělat takové ty d*ebiloviny, jako skoky přes kozu, koutouly, hvězdy, běhat 10 koleček okolo a další nesmysly. A jsem maximálně spokojená že příjdu do hodiny Tv, převleču se a 2 hodky v kuse hrajem třeba basket, badminton, přehazku, volejbar, floorball. A od té doby co nemusím dělat výše uvedené, cvičím v těláku ráda a nemusím se něčeho bát. A hlavní na tom je že se hýbu.
kotouly, hvezdy, běhání koleček se ti zdá jako debilovina? Je mi vaší ztracené generace líto. Co budete dělat v dospělosti. Bojíš se čeho? Úrazu? Potupy? Sklamání? ... všechno je jen v tobě.
Ano je to debilovina. No v dospělosti rozhodně nebudu dělat kotouly, hvězdy a atd. ... Budu dělat ráda, co dělám ráda do teď. Ráda jezdím na kole, plavu, chodím na hory. Nebude mě nikdo do něčeho nutit. Nebude mi vyhrožovat známkou. Jako typu jestli nepřeskočíš kozu, tak dostaneš za 5. A ano bojím se úrazu po tom co si muj kamarád ublížil, když skákal přes kozu. Spadl a udeřil se do hlavy.Byl pak v nemocnici. Já se rozhodně spokojena, když hrajem v hodině TV hry. Domluvíme se co zahrajem. Jsme pak všichni spokojeni. Hry děláme s chutí a nikdo nás do ničeho nenutí. Pak je to přece lepší těšit se na hodinu že bude nějáká kolektivní hra, než se klepat strachy... no to zas bude to skákání, nebo ten šplh...
Chcete v posledním ročníku riskovat vyloučení ze školy? Jestli Vám tělocvik tolik vadí, zkuste si najít lékaře, který Vám osvobození potvrdí, a přejděte k němu. Podvod (nic jiného by to nebylo) nedoporučuji.
Vždyť ty neuděláš nic jiného než že paděláš úřední listinu, ze školy tě jen vyhodí ale budeš-li takto pokračovat tak zkončíš v lochu.
Nehodlám takhle pokračovat, ale vim že pár lidí to u nás takhle udělalo. Už to nikdy neudělám.
Dobře je to hodně špatně, ale ani jedno se mě netýká myyslim že ani nezískám pro sebe značný prospěch. Ani tim nikomu neublížím- Já to přece nemyslim nějak proti nikomu.
Ne. Prospěch máš pro sebe značný! Představ si, že by to takhle, jako ty, udělali všichni žáci, to bychom mohli rovnou zrušit tělesnou výchovu. To je jako kdybys zabil odsouzeného vraha, nemáš z toho prospěch a nikomu jsi přece neublížil, naopak, zabil jsi vraha, že?! Takže bys v tomhle případě neměl jít sedět za vraždu? Kde to jsme?!
Upřímně většina to tak dělá, opravdu. A tohle přece není vražda, tohle je jen tělocvik ještě k tomu ve čtvrťáku, kde už jim o to snad ani nejde.
Vy dnešní děti jste chudáci, vždyť vy ani neumíte přelézt sousedův plot a orvat mu třešně až na vršku stromu, vy ani nevíte jak se na strom leze, pravda na rozdíl od nás "starých" umíte víc na počítači u ucha máte chytré telefony a víc trpíte civilizačními chorobami. Buď frajer a nacvič ten kotrmelec aby se pak vnoučata nesmála, že je děda lazar už ve čtyřiceti. Věř mi, kdybych v mládí necvičila tak jsem dnes ležák.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.