Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nastoupil jsem na školu konkrétně obor elektrotechnika a zajímalo by mne,co se dělá při předmětu praxe?Já myslel,že tohle je až tak od třeťáku a jedná se zejména o praktické věci praktikovány manuálně v daném oboru,ale v prváku?Děkuji za odpovědi.
Propojovaní drátů, dělání podle obrázku nebo popisu různý zapojení, měření, psaní cos udělal, musí to bejt přesně podle zadání, musíš umět i teoretický věci, jako kterej drát a barva je na co, co jde s čim spojit. Začíná se snad se zásuvkou, pak se pokračuje dalšíma věcma, ale je to celkem lehký. Pak je to těžší, ale furt je to jen o tom, že dostaneš zadání, popis a musíš to udělat. Později dostaneš jen zadání bez popisu, ale to až tak v tom druháku. Tohle jsou takový praxe, kde si spíš jen hrajete. Pak od toho třeťáku to může bejt i placený, ale většinou není. Tohle je nato, abyste se to naučili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.