Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se že to nedám. Co s tím?

Od: caprio odpovědí: 5 změna:

Ahoj, jsem ve druháku na Stavebce a bojím se že rupnu.. Jelikož máme další předměty a jedním z nich je stavební mechanika tak mám trochu strach.. Prosím dejte nějakou podporu.. :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Proč se bojíš zrovna stavební mechaniky? Co je na tom předmětu tak strašného? A pamatuj si, že když budeš myslet na to, že rupneš, tak prostě rupneš. Vůbec si tyto černé myšlenky nepřipouštěj a určitě to nějak zvládneš. Věř si.

caprio
hodnocení

Ale taky je to o tom, že sedím sám.. ale to jsem si asi vměšnil nějak do hlavy, že potřebuji souseda.. Díky za podporu :)

hodnocení

0x

Když budeš ve škole dávat pozor a doma se pravidelně učit, tak to určitě dáš. Je to jen na tobě !

lucie*
hodnocení

0x

_:)chápu to,taky jsem chtěla ve druháku stavebku vzdát,ale kvůli deskriptivě.Mechanika tak nebyla nic moc,ale prolezla jsem.Dnes si uvědouju jak to bylo "lehké"já to brala jako učivo a né jako věc co si dokážu představit v praxi a zamyslet se nad ní.Problém byla i geodezie a nesměj se:)jen kvůli tomu,že mi neřekli,že bod 0 si určím sama kde bude...a já pořád dokola nevěděla kde ho hledat,tím šlo všechno do háje a já prolezla se 4.Prostě neučit se jen učivo,ale víc se nad tím pozastavit.Pozemák sem se nejvíce naučila na stavbě,že jsem viděla o co jde,jinak jsem s těch řezu byla kolikrát paf a taky u piva s lidma co už stavěli a doplňovali jsme si informace co a jak dělali.

laco*
hodnocení

0x

Ahoj, prosím ťa, hlavne sa nestresuj popredu. Uč sa, bojuj a uvidiš, no nevzdaj to ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]