Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem ve druháku na Stavebce a bojím se že rupnu.. Jelikož máme další předměty a jedním z nich je stavební mechanika tak mám trochu strach.. Prosím dejte nějakou podporu..
Proč se bojíš zrovna stavební mechaniky? Co je na tom předmětu tak strašného? A pamatuj si, že když budeš myslet na to, že rupneš, tak prostě rupneš. Vůbec si tyto černé myšlenky nepřipouštěj a určitě to nějak zvládneš. Věř si.
_chápu to,taky jsem chtěla ve druháku stavebku vzdát,ale kvůli deskriptivě.Mechanika tak nebyla nic moc,ale prolezla jsem.Dnes si uvědouju jak to bylo "lehké"já to brala jako učivo a né jako věc co si dokážu představit v praxi a zamyslet se nad ní.Problém byla i geodezie a nesměj se
jen kvůli tomu,že mi neřekli,že bod 0 si určím sama kde bude...a já pořád dokola nevěděla kde ho hledat,tím šlo všechno do háje a já prolezla se 4.Prostě neučit se jen učivo,ale víc se nad tím pozastavit.Pozemák sem se nejvíce naučila na stavbě,že jsem viděla o co jde,jinak jsem s těch řezu byla kolikrát paf a taky u piva s lidma co už stavěli a doplňovali jsme si informace co a jak dělali.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.