Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska jsem přišel do třídy a hledal nějaké místo.. kamarád s kterým jsem si chtěl sednout si sedl s nějakým co přišel z jinné třídy. Tak jsem si sedl do druhé lavice sám.. jenže pak přišla třídní a řekla at se vsichni soupnou dopredu, jelikoz predemnou nikdo nesedel.. tak ted sedim sam u ucitelského stolu a bojím se ze to nedam.. a ze propadnu.. Prosím poradte. Relax96
Proč by ses měl bát, že to nedáš, že propadneš, když sedíš u učitelského stolu? To nedává logiku. Tohle je docela dobré místo, jsi přímo před učitelem, nejlépe slyšíš jeho výklad, on se třeba při diktátech nebo diktování zápisků může dívat na tebe, jak rychle píšeš a podle toho přizpůsobit tempo. Já bych se více obávala propadnutí a horšího prospěchu, kdybych seděla v zadních lavicích spolu se spolužáky, které učivo zjevně nezajímá, vyrušují a nedávají pozor.
Asi nedává no. Ale děkuji. Když jsem seděl před rokem ve druhé tak jsem měl občas tahák a teď mě to aspon donutí se více učit.
Pokud ti jde o taháky, tak se říká, že pod svícnem je největší tma. Učitel se zaměřuje na zadní lavice, od lidí v předních lavicích moc taháků neočekává, takže těmto lavicím nevěnuje moc pozornosti.
Tak to jsme asi meli nejake divne ucitele, protoze tahak v predni lavici by vzdycky byl jako pěst na oko! Tam ho neni kde schovat!
Kdysi jsem na tom byl podobne. Jak vsichni normalne prichazeli do skoly az par minut pres zacatkem prvni hodiny, tak 1.zari se najednou vsichni z nich zmenili v ranni ptacata a nervozne podupavali pred tridou asi uz v dobe, kdy byla jeste zamcena, takze kdyz jsem se tam dostal v normalni cas jako pokazde, tak uz byly vsechny zadni lavice obsazene a zbyly jen prvni 2 rady.
Nutno podotknout, ze diky tomu, ze jsem sedel vepredu, jsem nemohl nedavat pozor a slysel jsem vsechno, co ucitele rikali. Asi i proto jsem nakonec byl schopny stredni dokoncit Kde bych byl jinak dnes, kdybych sedel vzadu s temi cool-spoluzaky? Aha, uz vim - vydelaval bych balik, ale byl bych uplne blbej
Nejlepší místo jaké může být před katedrou. Pochopil jsem to až na střední. Na ZŠ jsem tam nechtěl a měl jsem o tom své mínění. Na střední jsem přišel pozdě a zbylo taky to první místo u katedry.
Můžeš pokecat s učitelem a tím pozná že jsi v pohodě. A to je velké plus. Opisovat se dá taky ale to bys neměl. Z mého pohledu luxusní místo. Ber dokud je k mání!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.