Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou tašku na střední

Od: intrl2 odpovědí: 7 změna:
dobrý den, pudu teď na střední,na intr ale nevim jakej baťoh nebo tašku na střední si mám koupit.Jelikož sem devět let chodil na vesnickou školu tak o městké módě vim prd. Konkrétně na školu budu chodit do pardubic a nevim jestli batoh nebo tašku přes rameno atd. Nevim co se tu nosí a zjištování je pozdě.
jestli mě poradíte budu rád :)
děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jpx
hodnocení

0x

Na střední jsem chodil s pevnější igelitkou. Myslím, že je fuk, co s enosí v Pardubicích. Důležité je, co budete s sebou nosit do školy a jakou požadujete ochranu před poškozením. Stejně žádné zavazadlo nepotřebujete s sebou hned první den. Mobil a tužku strčíte do kapsy, ne? Za týden okoukáte, co mají jiní.

hop®
hodnocení

0x

Ahoj, taky netuším, co se nosí v Pardubicích. Ale z praktického hlediska bych doporučil spíš baťoh. Taška přes rameno to bude křivit páteř, asi nebude lehká, je lepší tu váhu nosit souměrně na zádech, než na jedný straně. Možná si myslíš, že jsi dost silnej, abys to utáhnul na rameni, ale knížek bude přibývat a po pár letech si budeš drbat hlavu a říkat si "proč já vůl radši nenosil ten baťoh". Věř mi, i ja byl vůl... :)

hodnocení

0x

Chce to pořádný batoh a nosit ho na obou ramenech bez výjimky. Toto radím bohužel z vlastní zkušenosti...

Btw. pokud toho nebudeš tahat moc a budeš chtít něco nezvyklého, můžu doporučit tento typ, dá se občas sehnat už od zhruba 500, starší i levněji:

motorky.bazos.cz/... aukro.cz/...

Primárně je sice jen na motorku, ale dá se nosit kamkoliv. Výhodou je nepromokavost a pevnost.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Batoh, za tašku přes rameno ti záda nepoděkují.

hodnocení

0x

Počkej, až uvidíš, s čím příjdou ostatní. Napoprvé si zabal všechno do batohu nebo tašky a školní věci do tašky nebo batohu ze základky. Uvidíš, co bude v módě u vás ve třídě.

martinaa*
hodnocení

0x

Taška přes rameno vypadá fajn, ale z vlastních zkušeností doporučím spíš dobrý batoh z vyztuženými a odvětrávanými zády. Taška na jedno rameno ti za pár let nošení jen na (většinou jednom) rameni nevratně zničí postavení páteře, zvlášť, pokud tam budeš tahat těžké věci.

eulalie*
hodnocení

0x

Batoh na záda. Pevný, praktický, co hodně unese. Ve škole budou chtít po tobě nosit asi všechny knížky. Doporučila bych nějaký studentský batoh od firmy Bagmaster. Je to česká firma a šije batohy, co opravdu vydrží. Kupovala jsem synovi v prváku na střední a vydržel celé 4 roky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]