Nejste přihlášen/a.
Na střední jsem chodil s pevnější igelitkou. Myslím, že je fuk, co s enosí v Pardubicích. Důležité je, co budete s sebou nosit do školy a jakou požadujete ochranu před poškozením. Stejně žádné zavazadlo nepotřebujete s sebou hned první den. Mobil a tužku strčíte do kapsy, ne? Za týden okoukáte, co mají jiní.
Ahoj, taky netuším, co se nosí v Pardubicích. Ale z praktického hlediska bych doporučil spíš baťoh. Taška přes rameno to bude křivit páteř, asi nebude lehká, je lepší tu váhu nosit souměrně na zádech, než na jedný straně. Možná si myslíš, že jsi dost silnej, abys to utáhnul na rameni, ale knížek bude přibývat a po pár letech si budeš drbat hlavu a říkat si "proč já vůl radši nenosil ten baťoh". Věř mi, i ja byl vůl...
Chce to pořádný batoh a nosit ho na obou ramenech bez výjimky. Toto radím bohužel z vlastní zkušenosti...
Btw. pokud toho nebudeš tahat moc a budeš chtít něco nezvyklého, můžu doporučit tento typ, dá se občas sehnat už od zhruba 500, starší i levněji:
motorky.bazos.cz/... aukro.cz/...
Primárně je sice jen na motorku, ale dá se nosit kamkoliv. Výhodou je nepromokavost a pevnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.