Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím porďte mi nějaký seriál nebo pořad, při kterém se dobře učí angličtina. Anglicky umím docela dobře, když není angličtina složitá tak vcelku dost rozumím. Jde mi o to aby v tom seriálu mluvily srozumitelně. Ještě dejte tip, jestli koukat s anglickýma titulkama nebo bez. Díky za každou odpověď.
do začátku s titulky, poté bez nich, jinak úplně cokoliv co Vás bude bavit
např. Jak jsem poznal vaší matku, Teorie velkého třesku, Dva a půl chlapa, Rizzoli and Isles, Rescue Me, Chicago Police, Chicago Fire, atd atd atd. někoho táhne třeba Hvězdná brána apod. Nejenom seriály, ale klasické filmy, hry, programy. Já jsem se anglicky nikdy neučil a jen díky tomu co jsem vyjmenoval dneska rozumím cca 40% ale neumím moc mluvit řekl bych tak 5%. Učil jsem se německy.
Můj úplně první seriál byl tenhle csfd.cz/...
Jsou tam ty nejjednodušší věty a i docela zábavný sitcom
Já bych si stáhl nějaký ten anglický seriál ale pouze jeden díl! a ten bych poprvé pustil s cz titulkama. zkontroluju jestli jim trochu rozumím. jestli jim nerozumím vyberu jiný serial jestli jim rozumim vypnu titulky a zapnu anglický,potom bez nich a potom aby jsem jim zase trochu lépe rozuměl tak s cz titulkama potom s žádnýma dokud jim skoro na chlup nerozumím.jo já vím že to nebude tak dobrý si pustit jen jeden díl víc krát ale lépe se to učí protože pak si to pamatuješ skoro na vzpaměť.proto je dobré si vybrat zábavný seriál který vás jen tak neomrzí.můžete třeba střídat 2 díly,3 atd... podle mě se takhle nejlíp učí pokud si něčemu nerozuměla napiš na kalisten123@gmail.com
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.