Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký seriál k učení angličtiny

Od: esso53* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
prosím porďte mi nějaký seriál nebo pořad, při kterém se dobře učí angličtina. Anglicky umím docela dobře, když není angličtina složitá tak vcelku dost rozumím. Jde mi o to aby v tom seriálu mluvily srozumitelně. Ještě dejte tip, jestli koukat s anglickýma titulkama nebo bez. Díky za každou odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

4x

do začátku s titulky, poté bez nich, jinak úplně cokoliv co Vás bude bavit

např. Jak jsem poznal vaší matku, Teorie velkého třesku, Dva a půl chlapa, Rizzoli and Isles, Rescue Me, Chicago Police, Chicago Fire, atd atd atd. někoho táhne třeba Hvězdná brána apod. Nejenom seriály, ale klasické filmy, hry, programy. Já jsem se anglicky nikdy neučil a jen díky tomu co jsem vyjmenoval dneska rozumím cca 40% ale neumím moc mluvit :) řekl bych tak 5%. Učil jsem se německy.

esso53*
23.08.14 22:57
hodnocení

Díky moc.

paw*
hodnocení

3x
V podstatě jakýkoliv seriál, co vas baví. Ale poustejte si jej s anglickým a titulema. Nebo bez nich a když nebudete pasáží rozumět, tak se vraťte, zapnete si je a mrknete co tam říkali. Pak vypnete a pokračuje dále.

titulky
hodnocení

0x

sorry, ale učit se formou filmu nebo seriálu s titulkama je blbost - i normální film z ČT přeložený dokáže být s kravinami... Anglicky se učte podle zavedených cvičení...třeba

tomb*
hodnocení

0x

Můj úplně první seriál byl tenhle csfd.cz/...

Jsou tam ty nejjednodušší věty a i docela zábavný sitcom

naihonn*
hodnocení

0x

V podstatě se taky přidám. Začínal jsem sledováním seriálů a filmů s anglickými titulky a postupně jsem je potřeboval míň a míň. Někdy se pořád ještě hodí, ale u seriálů, které se točí obvykle kolem nějakého jednoho tématu se schopnost porozumění podle mě docela rychle zvyšuje.

lukashanousek*
hodnocení

0x

Já bych si stáhl nějaký ten anglický seriál ale pouze jeden díl! a ten bych poprvé pustil s cz titulkama. zkontroluju jestli jim trochu rozumím. jestli jim nerozumím vyberu jiný serial jestli jim rozumim vypnu titulky a zapnu anglický,potom bez nich a potom aby jsem jim zase trochu lépe rozuměl tak s cz titulkama potom s žádnýma dokud jim skoro na chlup nerozumím.jo já vím že to nebude tak dobrý si pustit jen jeden díl víc krát ale lépe se to učí protože pak si to pamatuješ skoro na vzpaměť.proto je dobré si vybrat zábavný seriál který vás jen tak neomrzí.můžete třeba střídat 2 díly,3 atd... podle mě se takhle nejlíp učí pokud si něčemu nerozuměla napiš na kalisten123@gmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]