Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěla jsem se optat na jednu věc, jelikož jsem pročítala nespočet stránek na dané téma ale nenašla jsem jestli záleží na tom jakou si uděláte/dodělate maturitu (obor) nebo je hlavní mít maturitu nehledě na oboru. Jsem po střední škole 2 roky doposud jsem nesehnala práci pouze brigády a tak, jsem se rozhodla dodělat nástavbu. Rozhoduji se mezi " Podnikáním a Technologie potravin (to se vztahuje k předešlému vzdělání) " a potřebovala bych radu další strany o té maturitě jestli rozhoduje následný výběr oboru nebo je to jen o tom že tu maturitu máte do budoucna vuči zaměstnání .
Děkuji za reakce. Pherenike
Přesně tak, každý zaměstnavatel to vidí jinak... někdo dává přednost maturitě v oboru, jiný ne. Pokud tě tvůj obor baví, tak bych volali maturitu tam. Ale jestli dáváš přednost malému odchýlení, alespoň si rozšíříš obzory a občas budeš mít i lepší možnosti na trhu práce (ale bohužel ne vždycky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.