Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, příští školní rok se budu rozhodovat na jakou střední školu jít, ale vůbec nemám tušení na jakou, či jestli mě to povolání v budoucnu uživí. Prosím tedy o radu jakou školu je lepší studovat..abych měl nějakou budoucnoct :/ . Asi jako každý bych rád práci za více peněz, jsem manuálně zručný, baví mě se učit, avšak známky tomu moc neodpovídají.
V prvním pololetí 8. ročníku jsem měl průměr 1.54 a ve druhém 1.62. Je tento průměr vůbec na nějakou střední školu? A jakou byste mi doporučili? Mám velký zájem o automobily, logistiku, či o hasiče apod. Velmi rád kreslím auta a chtěl bych se jim i v budoucnu nějakým způsobem věnovat. Mockrát vám předem děkuji za rady a odpovědi.
Na gymnázium jít nechceš a pak na vysokou? Už bys raději zkusil nějakou průmyslovku? Nějakou dopravní průmyslovku třeba nechceš zkusit?
S tímhle průměrem na gympl? To asi dost těžko. Nevím, jak je to v jiných městech, ale u nás gymnázia měla průměr 1.5 jako pomínku. Soukromé ne, ale tam ani nechodit, škoda peněz.
Já bych asi hledala střední odbornou (průmyslovou) školu, obor s maturitou.
Ahoj, píšeš, že by jsi rád práci, která ti zajistí dobrou budoucnost a měl práci za víc peněz. Jak ti jde angličtina? Protože lepší uplatnění a větší šance na nalezení práce ti může dát studium v zahraničí. Nepřemýšlel jsi o studiu v zahraničí? V Dánsku na vysokých školách, kde momentálně teď taky studuju, je studium v angličtině pro mezinárodní studenty z EU zdarma, a dají se tam napříkald také studovat obory zaměřené na logistiku, automobily atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.