Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hlásím se na novou vysokou školu, kde potřebuji doložit vysvědčení ze 3. ročníku střední školy. Bohužel jsem ho ztratil a škola kde jsem studoval, má po dobu letních prázdnin zavřeno. Dalo by se tedy to vysvědčení nějak získat? Třeba krajský archiv apod.
Děkuji za odpověď
škola kde jsem studoval, má po dobu letních prázdnin zavřeno.
To, že se na škole nevyučuje, neznamená že je ,,zavřená´´. Možná Vás to překvapí, ale i o prázdninách jsou mnozí zaměstnanci ve škole, zejména nepedagogičtí zaměstnanci. Zkuste si sehnat telefon na administrativní pracovnici, ty se ve škole vyskytují často, protže musí zajišťovat běžný provoz (poštu, faktury atd) Navíc ona bude ta, co Vám nejspíše může pomoci.
BTW Uznávám, že vysvědčení mnohých studentů jsou zajímavé, mnohdy i tragikomické čtení, přesto bych to v krajském archivu nehledal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.