Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci se zeptat jestli jsem si vybrala správnou střední školu.Jdu na chemickou do Pardubic na Aplikovanou chemii.Je to dobrý výběr?
Pokud tě chemie baví tak to je dobrá volba. Absolventi tohoto oboru mají v praxi široké uplatnění. stredniskoly.cz/...
Dobrá otázka
Jenže nikdo z nás Vám do hlavy jaksi nemůže nahlédnout. Podle mě je důležité položit si při výběru školy pár otázek:
a) Baví mě vyučovaný obor - mám k odborným předmětům vztah?
b) Jsem schopen ,,dát´´ vyučované předměty - zejména ty, ze kterých bude matura?
c) Budu mít po absolvování školy reálnou šanci se uplatnit v daném oboru?
Chemická v Pardubicích má dobré jméno. Myslím, že Tě dobře připraví, záleží ale i na Tobě. Zda a nakolik Tě chemie skutečně baví, proč tam jdeš, co od školy očekáváš.
Já bych se škole vyhnula velkým obloukem. Matiku, chemii a fyziku jsem nikdy příliš nemusela. Ale dobré chemiky budeme potřebovat. Držím Ti palce, ať jsi jedním z nich.
Jinak, nejhorší chemik, kterého znám, je Miroslav Kalousek. Ale ten už na svou původní profesi zapomněl. Je to škoda, možná by v chemii nadělal míň výbuchů, než v politice. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.