Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý výběr?

Od: adelaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat jestli jsem si vybrala správnou střední školu.Jdu na chemickou do Pardubic na Aplikovanou chemii.Je to dobrý výběr?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dankoss*
hodnocení

1x

to musis sam vedet , jestli te ta skola zaujala a jestli se ti libi , proto sis ji vybral :)

dankoss*
hodnocení

0x

omlouvam se , za to osloveni (sam) opravuji na sama :)

iz*
hodnocení

0x

Nevím, nevím, ... Pokud máš pochybnosti už teď ...

hodnocení

0x

Pokud tě chemie baví tak to je dobrá volba. Absolventi tohoto oboru mají v praxi široké uplatnění. stredniskoly.cz/...

hodnocení

0x

Dobrá otázka :)

Jenže nikdo z nás Vám do hlavy jaksi nemůže nahlédnout. Podle mě je důležité položit si při výběru školy pár otázek:

a) Baví mě vyučovaný obor - mám k odborným předmětům vztah?

b) Jsem schopen ,,dát´´ vyučované předměty - zejména ty, ze kterých bude matura?

c) Budu mít po absolvování školy reálnou šanci se uplatnit v daném oboru?

hodnocení

0x

Chemická v Pardubicích má dobré jméno. Myslím, že Tě dobře připraví, záleží ale i na Tobě. Zda a nakolik Tě chemie skutečně baví, proč tam jdeš, co od školy očekáváš.

Já bych se škole vyhnula velkým obloukem. Matiku, chemii a fyziku jsem nikdy příliš nemusela. Ale dobré chemiky budeme potřebovat. Držím Ti palce, ať jsi jedním z nich.

Jinak, nejhorší chemik, kterého znám, je Miroslav Kalousek. Ale ten už na svou původní profesi zapomněl. Je to škoda, možná by v chemii nadělal míň výbuchů, než v politice. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]